lepotica

Ćerka Hanke Paldum kao da je sišla sa modne piste: Podseća na majku, a ima izuzetno prefinjen stil

0

Hanka Paldum je već decenijama dobro poznata fanovima domaće popularne muzike, a ova pevačica ima i ćerku koja kao da je izašla sa modne piste.

Hanka Paldum
Hanka Paldumfoto: Antonio Ahel/ATAImages 1

Slavnu Hanku Paldum i njene hitove već skoro četiri decenije jako dobro znaju svi na ovim prostorima.

 

Numere poput "Ja te pjesmom zovem", "Crne kose" i "Voljela sam, voljela" su neki od njenih najvećih hitova i interesantno je da ih sve spaja tužan prizvuk koje imaju.

 

To možda i nije čudno, pošto su joj se i tokom života dešavali razni bolni trenuci. Negde dok je počinjala svoju estradnu priču Hanki je preminio otac.

 

Nekoliko godina nakon što joj je popularnost porasla postala je majka rodivši 1981. godine kćerku Minelu. Pet godina nakon toga rodila je sina Mirzu

 

Hanka se nakon toga udala za Muradifa, svoju ljubav iz srednjoškolskih dana. Sa njim je dobila dvoje dece, ćerku Minelu i sina Mirzu. Međutim, imala je izuzteno velikih problema na oba porođaja.

 

- Imala sam jako teške porođaje, a na oba sam doživela kliničku smrt zbog zdravstvenih komplikacija. Teži mi je bio porođaj sa Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega se nerado sećam. Majčinstvo sam doživljavala kao prirodan sled stvari u životu i uvek sam se smatrala pre svega suprugom, a tek onda umetnicom - rekla je Hanka jednom prilikom.

Poznato je da je njen sin nedavno imao i probleme sa zakonom, što je pevačici verovatno jako teško palo, međutim njena ćerka Minela joj je uvek bila najveća podrška i radost u životu.

Minela se s vremena na vreme sa majkom pojavljuje na različitim događajima, a isto tako i pomaže Hanki u poslu. Neki kažu da likom poseća na majku, a jednom prilikom je učestvovala i kao manekenka u njenom spotu za pesmu "Niko kao majka".

To što se pojavila kao manekenka u spotu nije ništa čudno, obzirom da je Minela jako lepa devojka, a uz sve to ima veoma istančan ukus za modu.

 

Po zajedničkim fotografijama koje Hanka podelila sa ćerkom na svom Instagram nalogu, može se videti da Minela svaki put ima jako prefinjena izdanja.

 

 

makonda-tracker