čestitamo

"Čitav život mi se promenio"! Nakon brojnih nedaća, stigle su NAJLEPŠE VESTI: Džesi Džej se porodila i otkrila pol bebe

0

Pevačica je na svet donela svoje prvo dete.

Džesi Džej se porodila pre nedelju dana.
Džesi Džej se porodila pre nedelju dana.foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Pevačica Džesi Džej je prošle nedelje postala mama, a 35-godišnja diva je velike vesti podelila putem Instagrama.

 

Ovom prilikom je otkrila da je postala mama dečaka, a nije krila koliko joj je beba unela sreću i radost u život.

 

- Pre nedelju dana čitav život mi se promenio. Moj sin je došao na svet i moje srce je duplo poraslo. Osećaj je neverovatan, letim od ljubavi. On je magija, on je ostvarenje svih mojih snova, on je ceo moj svet. Oboje se osećamo dobro - napisala je pevačica u okviru Instagram priča.

 

- Upijam ga svake sekunde i i dalje ne mogu da verujem da je stvaran, da je ovde i da je moj. Tako sam zahvalna svima vama koji ste pratili moje putovanje do ovog trenutka, hvala vam za svu vašu konstantnu ljubav i podršku. Vratiću se na Instagram kada budem spremna - dodala je Džesi.

Podsetimo, Džesi Džej je u novembru 2021. godine imala pobačaj, a prognozirali su joj i da nikada neće moći da postane majka.

Džesi Džej na Brit nagradama 2023. godine.
Džesi Džej na Brit nagradama 2023. godine.foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

- Rekli su mi da ne mogu da imam decu, ali ne verujem u to. Verujem u čuda i ne predajem se -  ispričala je ona jednom prilikom.

 

Da je ponovo trudna, Džesi Džej je objavila u januaru podelivši emotivni video koji je počeo njenim pozitivnim testom na trudnoću, a potom se nastavio prikazivanjem rasta stomaka iz meseca u mesec.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Iako nije javno otkrila ko je otac njene bebe, pohvalila ga je na Instagramu u martu kada je podelila snimak na kojem peva u čast Dana majki u Velikoj Britaniji.

 

- On je najstrpljiviji, najmirniji i najzgodniji čovek. Zavolećeš ga kada ga upoznaš - napisala je ona tada.

 

Iako nikada nije govorila o svom emotivnom statusu, mediji je od aprila 2022. godine povezuju sa košarkašem Čananom Safirom Kolmanom.

 

makonda-tracker