simbol hrabrosti!

Rekli su da neće moći da ima decu, pa joj se san ostvario — NA TAKO KRATKO: Potresna ispovest pevačice o gubitku bebe

0

Pevačica Džesi Džej  je uspela da zatrudni nakon duge borbe za potomstvo, a svojom ispovešću o gubitku tako dugo čekane bebe — slomila nam je srce.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna pevačica Džesi Džej podelila je svoju tužnu ispovest o gubitku bebe — iako niko nije znao da je trudna. Džesi se godinama borila da se ostvari kao majka, a sada kada je bila nadomak tog sna, desila joj se noćna mora u životu svake žene.

 

Džesi je na Instagramu otkrila da je imala pobačaj, i to nakon trećeg ultrazvuka. Vlasnica hitova Price Tag i Domino nakon kraha svojih emotivnih veza odlučila je da se potpuno sama ostvari kao majka, uprkos svim problemima i preprekama da zatrudni.

 

 

Još pre nekoliko godina doktori su joj prognozirali da će imati velike teškoće da zatrudni zbog adenomioze — specifičnog oblika endometrioze — koja vodi do povećanog rizika od pobačaja i prevremenog rođenja. 

 

Rekli su mi da ne mogu da imam decu, ali ne verujem u to. Verujem u čuda i ne predajem se — rekla je Džesi Džej 2019. godine, kada je odbila predlog za histerektomiju i rekla da će promeniti način ishrane i celokupan stil života. 

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

I uprkos svim poteškoćama sa začećem, Džesi je uspela da zatrudni, a nakon trećeg ultrazvuka, rečeno joj je da se otkucaji srca više ne čuju.

 

 

Njena ispovest nam je slomila srce...

 

Odlučila sam da sama imam bebu, jer je to sve što sam u životu htela, a život je kratak. Biti trudna je čudo samo po sebi i iskustvo koje nikada neću zaboraviti i znam da ću opet doživeti! I dalje sam šokirala, a tuga je velika. Znam da sam jaka i da ću biti OK. Znam da su milioni žena širom sveta iskusile ovaj bol i još gore od toga. Povezana sam sa vama i znam vas, iako vas ne znam.

 

Džesi je u noći kad je otkrila da je izugbila bebu trebalo da nastupa u Los Anđelesu.

 

Juče sam se smejala sa prijateljicom, govoreći da ne znam kako ću proći celu svirku, a da ne kažem celoj publici da sam trudna. Do popodneva sam se borila s mišlju kako ću proći kroz svirku, a da se ne raspadnem... Hoću da pevam večeras, ne jer izbegavam tugu, već jer znam da će mi to pomoći.

 

Džesi je po prvi put od objave o gubitku bebe uslikana u Los Anđelesu, sređena, skockana, nasmejana i prelepa!

 

Džesi je nabacila osmeh i potrudila se da nastavi sa životom na najhrabriji način. Ona je uslikana i u salonu lepote, gde joj je poklonjeno cveće, a podrška koju dobija sa svih strana sveta nemerljiva je.

 

 

makonda-tracker