PRELEPA

Nakon teškog razvoda upoznala je 18 godina STARIJEG ADVOKATA: Glumica Vanja Milačić BLISTA u društvu SUPRUGA

0

Šarmantana glumica osvojila je srce poznatog srpskog advokata 

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Poznata srpska glumica Vanja Milačić domaćoj publici predstavila se pre mnogo godina kada je odigrala veliki broj filmskim i serijskih uloga. 

 

U centru pažnje medija našla se 2006. godine kada se razvela od svog prvog supruga, Jagoša Markovića.

 

Taj period je za nju bio jako težak i stresan, ali kao što nakon svake kiše dođe sunce, tako je i nju obasjala nova sreća kada je pre 16 godina upoznala poznatog advokata Božu Prelevića.

 

 

Uprkos činjenici da je među njima razlika u godinama velika, čak 18 godina, oni su dokaza da kada je ljubav prava ne postoje prepreke da se u njoj uživa. Oni su se ostvarili i u ulozi roditelj dobivši dvoje dece, a iako važe za jedan od najskladnijih parova njih dvoje nikada nisu stali na ludi kamen. 

 

- Moj suprug i ja ne uspevamo ni rečenicu jedno drugome da završimo, a kamoli negde da odemo. Boža i ja se nismo venčali, niti ćemo ikada, ni građanski ni crkveno. Ja verujem u ljubav, a ne u brak - istakla je Vanja svojevremeno.

 

Vanja Milančić već 15 godina ljubi ovog poznatog advokata
Vanja Milančić već 15 godina ljubi ovog poznatog advokata foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Njih dvoje su se sinoć pojavili na jednom prestoničkom događaju koji je upriličen u poznatom restoranu, a za tu priliku glumica se tako doterala da su svi prisutni gledali u nju. 

 

Čini se da Vanja baš uživa u braku sa Božom, a njihovi osmesi kada su zajedno govore više od hiljadu reči. 

 

 

makonda-tracker