kažu da je očeva kopija

Vešto barata foto-apartom, u javnosti se ne pojavljuje: Retka fotografija Svetozara Cvetkovića i njegove naslednice Dee

0

Iako joj je otac veoma poznat, Dea Cvetković se vešto krije od očiju javnosti 

Glumac Svetozar Cvetković
Glumac Svetozar Cvetkovićfoto: Damir Dervišagić

Legendarni srpski glumac Svetozar Cvetković godinama slovi za jedno od najvećih glumačkih imena u Srbiji. Tokom karijere duge 43 godine odigrao je veliki broj uloga na pozorištu i filmu.

 

Uprkos tome njegov privatni život je prava enigma, jer, kako mnogi kažu, Svetozar nije mnogo rečit kada su novinari u pitanju. 

 

Ćerka Svetozara Cvetkovića, koju je dobio u prvom braku, sa suprugom Dankom, o kojoj domaća javnost ne zna mnogo, Dea Cvetkoviću teškim trenucima razvoda od druge supruge Jelene Dokić, ocu je velika podrška.

 

Njih dvoje su se večeras zajedno pojavili na premijeri predstave "Očevi i oci" koja je održana u Narodnom pozorištu. 

 

Osim Dee, koju je dobio u prvom braku, Svetozar Cvetković ima još dvoje dece - sina Luku i ćerku Klaru, koje je dobio u braku sa glumicom Jelenom Dokić.

 

Svetozar Cvetković blistao u društvu najstarije ćerke Dee
Svetozar Cvetković blistao u društvu najstarije ćerke Deefoto: Marija Mladjen/ATAImages

Kao što se sa fotografija može videti, Dea je izrasla u prelepu devojku, koja je od oca nasledila ljubav prema umetnosti, ali i želju da svoj život sačuva privatnim, o čemu je glumac svojevremeno i govorio za naš magazin:

 

- Trudim se da to bude prilično diskretno, bar što se nje tiče, jer ona živi neki život za koji uopšte ne bi želela da izlazi u javnost, u kojoj sam ja silom prilika. I zato je držim van toga, a sve ono što je njeno, neka bude samo njeno - ispričao nam je on.

 

Dea, koliko je poznato, nema otvoren profil na mrežama, ali se njen otac povremeno pohvali lepotom svoje najstarije ćerke.

 

 

makonda-tracker