ljubav na daljinu

Ovo je ćerka Nenada Nenadovića: Jana je umetnica i živi u Nemačkoj, a u vezi je sa poznatim glumcem

0

Ćerka našeg poznatog glumca nije krenula očevim stopama, ali se ipak odlučila da bude u svetu umetnosti.

 

ovo-je-cerka-pokojnog glumca nenada-nenadovica-jana-nenadović

 

Snežana i Nenad Nenadović
Snežana i Nenad Nenadović foto: Stefan Jokić

Naš slavni glumac Nenad Nenadović prerano nas je napustio 2021. godine, a pamtićemo ga brojim ulogama kojima je dao svoj unikatni pečat. Prvu poznatiju ulogu imao je sa svega 13 godina, kada je glumio lik Moljca.

 

Pamtimo ga i kao Laleta iz Boška Buhe, po Pričama iz radionice, ali i po mnogim drugim ulogama i emisijama.

 

Iza Nenada ostala je njegova supruga, Snežana Nenadović, sa kojom je 27 godina proveo u srećnom braku, kao i dve ćerke Jana i Mina.

 

Mina Nenadović se odlučila da poput oca postane glumica. Bila je prva stipendistkinja Beogradskog dramskog pozorišta, a do sada smo imali prilike da je gledamo u više ostvarenja.

 

 

Glumila je, između ostalog, i u serijama Moj rođak sa sela, Žigosani u reketu, Igra sudbine...

 

 

Druga Nenadova i Snežanina ćerka Jana Nenadović je balerina. Za nju kažu da je retko talentovana, a ona već neko vreme živi u Minhenu. Jana u Nemačkoj polako gradi svoju karijeru, a vetar u leđa joj je naš poznati glumac Ljubomir Bulajić.

 

 

Obzirom da je Ljubomir najčešće u Beogradu, a Jana u Minhenu, oni već neko vreme uspešno održavaju vezu na daljinu. Time pokazuju da ništa nije nemoguće i teško, ako se dve osobe zaista vole, poput njih.

 

 

Bulajića smo gledali u domaćim ostvarenjima Gorki plodovi, Sinđelići, Crveni mesec, Aleksandar od Jugoslavije i Jedne letnje noći, Šešir profesora Koste Vujića...

 

 

Ipak, publika ga je najbolje upoznala u filmu Zlatni dečko iz 2022. godine. Ovo ostvarenje prati priču jednog mladog i talentovanog fudbalera, kao i sve dobre i loše strane koje velika popularnost nosi sa sobom.

 

 

makonda-tracker