retko kad govori u javnosti

Razvod od nje je bio buran, iz te ljubavi rodila se ćerka Čarna : Da li znate ko je PRVA SUPRUGA Mikija Manojlovića?

0

Iza našeg poznatog glumca je bogata karijera, ali i dve velike ljubavi koje su krunisane decom 

foto: Miloš Tešić / ATAImages
foto: Miloš Tešić / ATAImages

Legenda srpskog glumišta Predrag Miki Manojlović svoju glumačku karijeru gradio je mestralno odigranim ulogama, a neke od njih ušle su u anale srpske kinematografije.

 

Godinama je vredno radio, a javnost je često bila znatiželjna i kada je njegov privatni život u pitanju. I baš kao što to rade mnoge velike zvezde i Miki nije često o tome govorio u javnosti. 

 

Ipak, neke od privatnih stvari su dospele u javnost, a najveće iznenađenje za sve bio je njegov razvod od prve supruge, koncert majstora Iskre Uzelac. Njihov brak je doživeo krah, a vest o razlazu odjeknula je domaćim medijima. 

 

 

Iz prvog braka Miki je dobio ćerku Čarnu, koja je krenula očevim stopama. 

 

Čarna Manojlović odrasla je praćena epitetom „ćerka Mikija Manojlovića“, ali je s vremenom uspela da se izbori za svoj identitet i ostvari na privatnom i poslovnom planu.

 

Režirala je veliki broj televizijskih dokumentarnih serijala o ljudskim pravima i borbi protiv nasilja nad ženama i decom, za koje je nagrađivana u zemlji i inostranstvu. I slavni otac joj je, naravno, bio inspiracija, i njemu je posvetila dokumentarni film „Miki Manojlović: filmska ostvarenja“.

 

 

Zahvaljujući Čarni, koja je majka dva dečaka, Miki je postao i deda.

 

Nakon što se razveo od prve supruge Miki je upoznao sadašnju ženu, Tamaru Vučković, upravnicu Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Oni su se upoznali tokom rada na predstavi "Zločin i kazna". Veoma brzo je bilo jasno da su kao stvoreni jedno za drugo.

 

Njihova ljubavna priča traje duže od tri decenije, a krunisana je i sinom Ivanom, koji se ne bavi javnim poslom i o kojem  Miki retko kada govori u javnosti.

 

 

 

 

makonda-tracker