decenije sklada

Retko se pojavljuju zajedno, ali ovu priliku nisu propustili: Miki Manojlović je 31 godinu u braku s poznatom glumicom

0

Par se nije fotografisao na crvenomg tepihu, ali su foto-reporteri zabeležili kako oni uživaju

Predrag Miki Manojlović
Predrag Miki Manojlovićfoto: Dragana Udovičić

U Beogradu je sinoć održana premijera filma "Indigo kristal", u režiji mladog reditelja Luke Mihailovića, u kojoj igraju Denis Murić, Pavle Mensur, Miodrag Radonjić, Nina Janković...


Premijera je okupila veliki broj poznatih ličnosti, pre svega glumaca koji su došli do podrže svoje kolege, a jedan od njih je i proslavljeni Predrag Miki Manojlović.


Glumac je stigao u društvu supruge Tamare Vučković, poznate glumice i direktorke Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Par inače ne viđamo često zajedno na javnim događajima, a i kada se negde pojave obično uživaju filmovima i predstavama i ne fotografišu se previše.


Ipak, na sinoćnoj premijeri fotografi su uspeli da ih uslikaju u publici pred početak filma, a Miki i Tamara su bili odlično raspoloženi i sve vreme ćaskali s kolegama.

 

Predrag Miki Manojlović i Tamara Vučković na premijeri filma Indigo kristal
Predrag Miki Manojlović i Tamara Vučković na premijeri filma Indigo kristalfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Par je, inače, u braku od 1992. godine, a o svojoj ljubavi nikada nisu mnogo pričali u intervjuima. Jednom prilikom, Miki je opisao njihovo upoznavanje.


Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu “Zločin i kazna”. Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina – ispričao je svojevremeno glumac za Story.


Kako je tada istakao, ne veruje da bi danas bio čovek kakav jeste da nije sreo svoju današnju suprugu.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


– Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni – rekao je Manojlović.


Njihovu sreću upotpunio je sin Ivan, o kom Miki, takođe, ne priča previše u javnosti.

 

Tamara Vučković
Tamara Vučkovićfoto: Dragana Udovičić


Tamara Vučković najpoznatija je po ulogama u osvarenjima “Broz i ja”, “Na terapiji”, “Simpatija i antipatija” i “Položajnik”, ali proteklih godina se potpuno posvetila svom poslu u JDP-u.

 

makonda-tracker