ljubav

Beba ima tačno 7 dana i jedan sat: Supruga Slobe Radanovića objavila prvu sliku njihovog sina Damjana

0

Supruga Slobe Radanovića, Jelena, pre sedam dana na svet je donela njihovog naslednika Damjana. 

Radanovići izlaze iz porodilišta
Radanovići izlaze iz porodilišta foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Radanović, supruga poznatog pevača Slobe Radanovića, podelila je sa fanovima prvu sliku njihovog naslednika Damjana

 

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena pre nedelju dana postali su roditelji dečaka po imenu Damjan. Sloba je nakon što je se Jelena porodila došao do porodilišta da je pokupi i tada je okupljenim novinarima rekao da se oseća fantastično.

 

Poznati umetnik je javno priznao da su mu krenule suze kada je prvi put na fotografijama video svog sina i poželeo je svima da u životu imaju prilike da dožive tako nešto.

 

 

- Video sam ga na slikama. Za malo da sam plakao, malo možda i jesam. Prelep osećaj. Želim svakom da doživi ovo. Sve je u redu, hvala Bogu. Sad ćemo da organizujemo neko slavlje - rekao je Sloba tada ushićeno.

 

 

Sloba Radanović dolazi u porodilište
Sloba Radanović dolazi u porodilište foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon porođaja pevač je svoj lepšoj polovini kupio jedan skupocen sat. Na njemu je pisalo "Volim te zauvek".

 

Sloba Radanović je već nekoliko dana nakon što je postao otac morao da se vrati poslu, pa je zato otputovao iz zemlje. U međuvremenu njegova Jelena je podelila prvu slike njihove bebe na Instagramu. Tačnije, Jelena je objavila sliku jedne Damjanove ruke i uz to nas podsetila kada se tačno rodio.

 

Fotografija Damjana koju je objavila Jelena Radanović
Fotografija Damjana koju je objavila Jelena Radanovićfoto: Jelena Radanović Instagram

 

- Sedam dana i jedan sat - napisala je uz ovu objavu i emotikon anđela, jasno aludirajući da se pre toliko rodio njihov sin.

 

 

makonda-tracker