lep na mamu

Ovo je Matija, misteriozni sin Elene Karaman: Dobila ga je u braku sa Andrijom Draškovićem, a majčin je veliki ponos

0

Elena Karaman ima iza sebe tri braka i po jednog sina iz svakog.

Andrija i Elena
Andrija i Elenafoto: Antonio Ahel ATAImages D, Dragan kadić

Elena Karaman u životu se tri puta udavala, a prvi brak joj je bio sa legendarnim crnogorskim fudbalerom Predragom Mijatovićem.

 

Elena i ikona Real Madrida su kao jako mladi stali na ludi kamen, da bi ubrzo preselili iz Beograda u Španiju, gde je Mijatović potpisao za Valensiju.

 

Iz njihove ljubavi rodila su se dvojica sinova Luka i Andrej, ali je Andrej nakon zdravstvenih problema preminuo sa samo 17 godina.

 

Treći i najduži brak Elene Karaman bio je sa Jugoslavom Karićem. Trajao je punih 16 godina, a Elena i Jugoslav su venčali 2005, da bi se razveli pre dve godine. Iz njihove ljubavi rodio se sin Simon.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by matijadraskovic (@matijad22)

 

Između ova dva braka, Elena je uplovila i u bračnu luku sa biznismenom Andrijom Draškovićem. Rodila mu je sina Matiju, ali su se rastali kada je Drašković završio u zatvoru zbog ubistva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by matijadraskovic (@matijad22)

 

Sinove Elene Karić nemamo prilike često da viđamo u javnosti, a ovo je Matija Drašković, koga je dobila iz ljubavi sa Andrijom Draškovićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by matijadraskovic (@matijad22)

 

Po fotografijama na njegovom Instagramu ne možemo zaključiti čime se bavi, ali primetno je da ima ljubav prema fotografiji.

 

 

makonda-tracker