iskrena

"Krivica me je proganjala": Ćerkica poznate pevačice sa 9 meseci pala i zadobila povredu lobanje - usledila je borba

0

Pre dvadesetak godina bila je veoma popularna, a onda se povukla sa muzičke scene 

foto: Instagram / ms.marimari
foto: Instagram / ms.marimari

Nekadašnja pevačica Marija Marić Marković, poznatija kao Mari Mari gradia je lepu muzičku karijeru tokom dvehiljaditih godina. Njene pesme su se pevušile na radiju, ali uprkos popularnost nije dugo ostala na javnoj sceni.

 

Ona se udala za producenta Uroša Markovića s kojim je dobila dve ćerke Unu i Lenu. Njih dvoje se trude da što više vremena provode sa decom, a upravo to je bio jedan od razloga zbog kojeg se Marija potpuno povukla iz javnog posla i posvetila se porodici.

 

Njih dvoje su prošli kroz posebno težak period 2011. godine kada je njihova ćerka Una sa samo devet meseci pala sa kreveta i tom prilikom zadobila frakturu lobanje, nakon čega je usledila operacija.

 

- Suprug i ja smo zaista doživeli veliki šok. Dugo sam to sebi prebacivala i krivica me je proganjala. Čini mi se da sam u jednom trenutku bol potisnula duboko u sebi i možda je on još zakopan. Bila sam svesna kako moram da shvatim i prihvatim da se takve stvari dešavaju, a potom bi me opet obuzimalo osećanje kako taj propust nisam sebi smela da dozvolim - otvorila je dušu Mari Mari pre nekoliko godina, pa dodala:

 

- Sama činjenica da se sve to dogodilo dovoljna je da nas promeni. Ipak, pametan čovek sagledava sve događaje s više strana, iz toga uči i razotkriva greške. Deca nas samim svojim bitisanjem menjaju kao ljude, pa sam tako uz moje devojčice postala bolja i jača ličnost - ispričala je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mari Mari (@ms.marimari)

 

Tom prilikom pevačica je objasnila i kakav odnos ima sa suprugom, ali i šta je to što im je pomoglo da ostanu zajedno toliko godina:

 

- Naš odnos mnogo se menjao i nadograđivao, a to se dešava i dalje. Svaka veza prolazi kroz promene, ali važno je da se uvek zasniva na poverenju. Gledala sam i razne emisije u koje dovode bračne parove i pitaju ih: ‘Koji je ključ vaše uspešne veze?’ Suština iz mog malog iskustva jeste da partneri moraju da budu iskreni i razgovaraju jedno s drugim - bila je iskrena, pa je dodala:

 

- Život je čudo i namešta nam razne situacije, a mi zaboravljamo da budemo otvoreni, prvo sami prema sebi, a potom i prema partneru. Ukoliko postoje dobronamernost i ljubav, i najteže stvari mogu da se dovedu u red. Naravno da smo Uroš i ja imali teških trenutaka u dosadašnjoj vezi, ali prevazilazili smo ih iskrenošću, poverenjem i ljubavlju - ispričala je ona jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mari Mari (@ms.marimari)

 

Marija i Uroš se trude da svoje ćerke vaspitavaju najbolje što umeju, a pevačica je jednom prilikom otkrila da i one imaju talenta za muziku. Ipak, kako kaže, neće se mešati u njihov odabir zanimanja, već će ih podržati u onome što odluče da bude njihov životni poziv.

 

- Moj Uroš i ja smo muzičari i mala je verovatnoća da deca ne krenu našim stopama, jer to je genetika. Vidim da su obe talentovane i stalo mi je bilo da imaju sluha, a šta će da izaberu kao poziv, to je njihova volja. Meni je važno da ja budem dobro kako bih mogla da im omogućim puno ljubavi, jer da bi mogao to da im pružiš, moraš da misliš na sebe, da tebi bude dobro“, iskrena je bila jednom prilikom pevačica, prenosi „Lepa i srećna“.

 

 

 

makonda-tracker