zna li uopšte ššta to znači?

SVI SU ZAPANJENI ŠTO JE IZGOVORILA OVAKO NEŠTO: Način na koji Bijonse priča o svojoj ćerkici razbesneo planetu

0

Pevačica Bijonse Nouls i reper Džej Zi, ponosni roditelji sedmogodišnje Blu Ajvi, imaju neobičan problem.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni par je već godinama u sudskom sporu s kompanijom koja se bavi organizacijom venčanja i koja je nazvana kao njihova ćerkica - Blu Ajvi.

 

Bijonse je jako stalo da sudski zaštiti ime svoje mezimice kako se Blu Ajvi Karter ne bi dovodila u vezu s ovom firmom, odnosno da njena vlasnica Vendi Morales ne bi zarađivala koristeći Bijonsinu ćerku kao reklamu.

 

Sve ovo odavno je poznato, ali je sada procureo jedan interesantan detalj: mediji su došli do sudske dokumentacije, u kojima stoji da pevačica pokušava da zaštiti ime Blu Ajvi Karter - a ne Blu Ajvi, kako se zove pomenuta kompanija - nazivajući svoju ćerku kulturnom ikonom. U papirima, takođe, piše da potrošači mogu da pomešaju ime firme sa ćerkom dvoje najpoznatijih izvođača na svetu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Naravno, korisnicima društvenih mreža posebno smeta deo u kojem se dete koje još uvek nije stiglo ni da nam pokaže ima li neki talenat nazvano kulturnom ikonom, što nije titula kojom se mogu pohvaliti ni mnogi uticajni i ostvareni ljudi u svetu šou-biznisa.

 

Slavni par pored Blu Ajvi ima još dvoje dece - blizance Sera i Rumi.

 

 

makonda-tracker