MODA PO MAMINOM UKUSU

DONJI DEO OVE FOTOGRAFIJE JE NAJVAŽNIJI: Zgodna mama Emili Ratajkovski u autfitu koji jedna sitnica POTPUNO transformiše

0

Poznatu manekenku ne viđamo često otkako je postala majka, ali svaki put nas oduševi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepotica koja se proslavila plešući u spotu Robina Tika za pesmu Blurred Lines i danas je jedna od najpoznatijih na svetu nastavlja da nas osvaja.

 

Manekenka i glumica Emili Ratajkovski trenutno, međutim, pravi pauzu od uspešne karijere, budući da se nedavno ostvarila u ulozi majke, a ni paparaci nemaju tako često priliku da je viđaju.


Ipak, pre izvesnog vremena, ona je uhvaćena tokom šetnje sa suprugom Sebastijanom Ber-Meklardom i bebom po imenu Silvester Apolo (čiji ćemo pol saznati kad napuni 18 godina i upozna sebe). Manekenka je izgledala vrlo trendi u svojoj smart casual odevnoj kombinaciji, a interesantno je da je odabrala odevnu varijantu koja se lako pretvara u nešto formalniju.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Emili je, naime, viđena u dubokim skinny farmerkama i uskoj crnoj košulji, koje je ponela sa strukiranim braon blejzerom. Ono što ovom stilu daje edgy notu nesumnjivo je vunena kapica koju je manekenka ponela, dok je dašak sportskog izgleda tu zahvaljujući belim patikama, ali bez kape i kada bi umesto patika nosila crne salonke, Emili bi vrlo lako ovako odevena mogla da ušeta na, recimo, poslovni sastanak. Lepa mama je, simpatično, odabrala crvene čarape, koje su privlačile pažnju ispod farmerki i začinile ovaj stajling ležernošću.

 

 

makonda-tracker