retko ih viđamo u javnosti

Proslavila se ulogama u domaćim serijama, voli ga već 8 godina: Iznenadiće vas koja glumica je supruga Vladimira Jelića

0

Suprugu poznatog voditelja smo gledali u serijama "Ubice mog oca", "Šifra Despot" i "Urgentni centar"

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Poznati voditelj Vladimir Jelić godinama nas informiše o dešavanjima u zemlji i svetu.  Dugo godina bio voditelj Dnevnika na "RTS-u", a sada je svoje novo poslovno poglavlja započeo na "Prvoj" televiziji.

 

Ozbiljnim i staloženim, a istovremeno upečatljivim i prepoznatljivim glasom koji uliva poverenje, uspeo je da osvoji gledaoce širom zemlje i regiona. A i da istovremeno održi savršenu ravnotežu između „ozbiljnosti informative“ i zabavnih programa koje je vodio minulih godina.

 

 

Vladimir i njegova izabranica Jovana su se upoznali još pre skoro 10 godina. Uprkos velikom interesovanju javnosti voditelj retko govori o svom ljubavnom životu.

 

Iako je njegova lepša polovina rodom iz Novog Sada, oni su odabrali da njihovo zajedičko mesto boravka bude Beograd, a Vladimir je jednom prilikom otkrio kako su se on i njegova supruga upoznali.

 

 

- Bili smo angažovani na jednom projektu koji je radio naš zajednički poznanik, reditelj - rekao je Vladimir.

 

Jovana je od Vladimira mlađa čak osam godina. Njih dvoje imaju petogodišnjeg sina. Lepa novosađanka je odigrala mnoge uloge u domaćim serijama, ali njena najveća ljubav je pozorište. S velikom pasijom radi predstave za decu.

 

Na daskama koje život znače bila je sve do 6. meseca trudnoće, što samo govori koliko joj zapravo posao znači i koliko ga voli. 

 

 

makonda-tracker