bol koji ne prolazi

Sin ju je pitao: "Da li je moj otac mrtav?" Potresno prisećanje Milene Popović na dane nakon ubistva Olivera Ivanovića

0

Uskoro će biti obeleženo pet godina od atentata na lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića, a njegova supruga i dalje se seća teškog trenutka nakon sahrane kada je njihov sin shvatio šta se dogodilo

foto: milena_bogdan, Instagram
foto: milena_bogdan, Instagram

Milena Popović često je proteklih godina tema u domaćim medijima, najpre jer je bila narodna poslanica u prethodnom sazivu Skupštine, potom zbog svoje vere s Igorom Jurićem, a zatim i zbog negativnih reakcija dela javnosti na njene objave na Instagramu.


Milena je neretko osuđivana jer je nastavila život nakon što je ostala bez emotivnog partnera, a ona se ne libi da odgovori onima koji je kritikuju.

 

Životna saputnica Olivera Ivanovića, na kog je 2018. izvršen atentat u Kosovskoj Mitrovici, nakon što je u njega ispavljeno šest hitaca, ističe da se stradalog političara i svog nevenčanog supruga seća s toplim emocijama.

 


Kao najdivnijeg čoveka na svetu. On je zaista poseban čovek. Kada se dogodilo to ja sam pitala šta se dogodilo i oni su mi rekli da je pucano na njega, kad su mi pokazali gde. Znala sam da su pucali da ga ubiju – istakla je ona za Kurir i opisala kako je sinu Bogdanu morala da potvrdi ono što je i sam slutio.


Vratila sam se sa sahrane, on je sedeo na fotelji sećam se. Rekao mi je: ''Da li je moj otac mrtav?" – podelila je Milena Popović.

 


Ona je već dve godine u vezi sa Igorom Jurićem, koji vodi Fondaciju Tijana Jurić, a nedavno je mnogo pažnje privukla njihova zajednička fotografija koju je Milena podelila na Instagramu.


Da bi sačuvala svoj mikrosvet, obrisala sam fotografiju sa Igorom. Nisam očekivala da će biti takvih reakcija, ljudi su uglavnom znali. Mislila sam da će to biti fotografija kao i svaka druga i ispala sam naivna – kaže ona.

 


Ona je i nedavno pričala o ovome, kada je istakla da bi i sam Oliver bio srećan što je ona nastavila sa životom nakon tragedije.


Važno mi je da sam čista sama pred sobom i pred Bogom, jer ja najbolje znam šta je Oliver bio meni i ja njemu, šta sam sve za tog čoveka uradila jer sam ga volela, i znate šta, sigurna sam da je Oliver tamo negde danas najsrećniji što sam nastavila sa životom i što sam uspela da ponovo volim – napominje Milena.

makonda-tracker