blista

Ime za bebu bira tata: Luna Đogani mašta da postane mama dečaka, a evo kako podnosi drugu trudnoću

0

Nekadašnja učesnica rijalitija i jutjuberka Luna Đogani nedavno je saopštila da će ponovo postati majka, a sada je otkrila detalje trudnoće

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ćerka densera Gagija Đoganija i Anabele Atijas i poznata učesnica rijalitija Luna Đogani uskoro će sa suprugom Markom Miljkovićem dobiti još jedno dete.


Par je nedavno saopštio fanovima da čeka drugu bebu, a Luna je juče u emisiji Amidži šou ispričala kako joj teče druga trudnoća.


Mnogo sam normalnija, smirenija kada sam trudna. Kada nisam onda sam "drama queen", histerija... Ljudi su mi rekli da sam slatka, mila. Mirisi mi smetaju, to sam primetila, meso ne jedem, nisam jela ni u prvoj trudnoći. Neka mučnina mi bude, po tome sam shvatila da se nešto dešava – rekla je ona.

 


Marko i Luna već imaju ćerku, kojoj je par dao ime Mia, a srećna mama ističe da će o imenu za drugo dete odlučiti njen suprug.


Pustila sam da Bog odluči, nisam htela da se opterećujem. Verovatno će biti taj jun kao i Mia. Nije da smo tempirali... Volela bih da imam sina, Mia je skroz kao tata, ja želim maminog sina. Imam par imena, ali ću dati Marku da odluči, šta on kaže, biću zadovoljna – istakla je.

 


 

makonda-tracker