lepe vesti

Jedan detalj odao je njegovu izabranicu: Rafael Nadal postaje otac?

0

Kako portali prenose, teniser će postati otac.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fotografije u koje su objavljene u časopisu Hola otkrile su da je supruga Rafaela Nadala, Marija Fransiska Pereljo trudna.

 

U nedelju, 5. juna, kada je Nadal igrao finale Rolan Garosa, počele su spekulacije da je njegova izabranica trudna jer je tada nosila široku odeću.

 

Kada je bilo fotografisanje sa peharom koji je Nadal osvojio na prvenstvu, ona je isti držala ispod stomaka. Ovu informaciju još nisu prokomentarisali budući roditelji. 

 

Podsetimo da oni kriju svoj provatni život, ali je Nadal u jednoj emisiji na kratko prokomentarisao svoj odnos sa Ćiskom, kako je svi zovu. 

 

1 / 5 Foto: Atilano Garcia / Zuma Press / Profimedia

 

— Znam je još od kada smo bili klinci — rekao je Nadal o svojoj supruzi Mariji Franciski.

 

Iskreno, uvek sam mislio da ćemo imati decu kada završim karijeru. Mislio sam da će mi karijera potrajati do 30. godine, ali se ispostavilo da je mnogo duže od toga — rekao je Nadal koji je rođen 1986. godine, a sa Ćiskom je u vezi od 2005.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

 

Dugogodišnja veza krunisana je brakom 2019. godine, a za razliku od drugih devojaka/supruga tenisera — Ćiska ne prati Nadala na svakom turniru, ne želi da ga remeti svojim prisustvom.

 

Njemu treba prostor kada se takmiči, a ideja da se ja motam oko njega po ceo dan već me zamara — ispričala je ranije za španske medije Ćiska.

 

makonda-tracker