Prava Lepotica

Zbog lepote njegovog sina PADAJU VILICE, a i o njoj će se pričati: Pogledajte kako izgleda vanbračna ćerka Mikija Mećave

0

Pričalo se da njih dvoje nisu u dobrim odnosima, ali se sve to izgleda promenilo. 

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Pevač Miki Mećava svojevremeno je bio jedan od najpopularnijih narodnih pevača. Za vreme svog aktivnog bavljenja muzikom snimio je mnoge hitove, a kasnije je bio učesnik nekih rijaliti formata kada je javnost dodatno počela da se interesuje za njegov privatni život. 

 

 

Davno su svi upoznali njegovog sina Ognjena Obradovića koji se pojavljivao na ekranima kada je podržavao učešće svog oca u rijaliti programima. Tada su svi primetili njegov izgled i svi su pričali o njegovoj lepoti. On je u međuvremenu bio i di-džej, a učestvovao je i u nekim spotovima. 

 

1 / 3 Foto: Facebook Printscreen

 

On ima i vanbračnu ćerku Mariju koju je bodio sa koleginicom 

Radmilom Đorđević. On je o njoj pričao u jednom rijalitiju, kada se njena majka navodno ljutila zbog toga na njega. 

 

Mediji su pisali i da je Mikijev sin nije znao za polusestru, koja danas živi u Italiji. 

 

— Miki je fantastičan čovek, imala sam vremena da ga bolje upoznam i znam o čemu govorim. Ono što se izdešavalo u prošlosti me ne zanima, onaj koji nije grešnik, neka uprti prstom na nas grešnike!!! Molim lepo... Imala sam prelepo detinjstvo i nisam maštala ni o čemu, jer sam imala sve ono što je bilo potrebno, zahvaljujući mojoj majci koje je bila i još uvek je tu za mene! Miki je ušao u moj život onog momenta kada sam i sama postala roditelj i shvatila suštinu — napisala je Marija jednom prilkom na pomenutoj društvenoj mreži.

 

Miki Mećava, Ćerka
foto: Printscreen

 

makonda-tracker