neodoljivo podseća na majku

Ovo je ćerka NAJPOZNATIJE i NAJNESREĆNIJE plavuše: Majka joj se ubila kad je bila beba, a sada je SVE OPČINILA izgledom

0

Izrasla je u prelepu mladu ženu, a mnogi kažu da je slika i prilika svoje majke

Ana Nikol Smith
Ana Nikol Smithfoto: Profimedia

Ćerka Ane Nikol Smit danas je prelepa tinejdžerka koja pleni svojim izgledom i lepotom, koju je nesumnjivo nasledila od svoje majke.

 

Ana Nikol Smit je umrla pre 15 godina, njen život i dan-danas ne prestaje da intrigira javnost.

 

 

Od kad je njena ćerka Danijelin porasla fokus mnogih polako prelazi na nju. Ipak, ona se ne pojavljuje često u medijima, a kada do toga dođe svi ostaju zaprepašćeni.

 

Nakon smrti majke njen otac Leri se trudio da devojčici obezbedi što normalnije odrastanje, van svetla reflektora, a čak je i na mrežama retko delio njene fotografije.

 

Ovako je Danijelin izgledala pre 3 godine. 

 

Danijelin Birkhed
foto: Tammie Arroyo / PA Images / Profimedia

 

Sada kada je odrasla ova tinajdžerka, koja je slika i prilika slavne majke, podjednako uživa ispod svetlosti reflektora, te se u poslednje vreme češće može videti na crvenom tepihu. 

 

Ona se sada najpre pojavila na Barnstable Brown Gali gde je ponela čuvenu odevnu kombinaciju Dženet Džekson, a koju su činili crno odelo, kožni neobični pojas i kapa. Otac i ćerka kupili su legendarni autfit u humanitarne svrhe, a lepa Danijelin imala je priliku i da se upozna sa Dženet.

 

Ovako izgleda ona danas.

 

Danelin Birkhed
foto: Michael loccisano / Getty images / Profimedia



- Kakva noć! … Dženet je bila tako ljubazna i pohvalila Danielin u odeći koju je i sama nosila", napisao je Lari na svom Instagramu. "Ona je tako usrećila Danielin i čak je ljubazno pozirala sa nama - dodao je.


Njen otac nije propustio priliku da spomene da je Danijelin lepotu povukla na majku i da se na fotografijama vidi da "krv nije voda". Mlada tinejdžerka će se po mišljenju medija veoma brzo naći na malim ekranima, jer osim što je veoma lepa ona ima i talenat za glumu.

 

Inače, Danijelin Anu praktično nije ni upoznala, s obzirom da je preminula samo nekoliko meseci nakon njenog rođenja. Kao uzrok smrti navedeno je trovanje kombinacijom različitih lekova. Prema nalazu obdukcije, Ana je preminula jer je uzela miks tableta.

 

makonda-tracker