tužno

ČIM SE RODILA, DESILA SE TRAGEDIJA, A TO JE BIO TEK POČETAK: Ćerka slavne plavuše sve više liči na preminulu majku

5

Nekada slavnoj plavuši nije bilo kraja — postala je megapopularna pop-ikona Amerike, koja je svojim šarmom doprela do srca mnogih.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

En Nikol Smit bila je jedno od najprepoznatljivijih američkih TV lica, a popularnost je stekla skinuvši se za Plejboj i postavši zečica godine 1993.

 

Ona se udavala se i razvodila, a njen brak sa multimilijarderom Dž. Hauardom Maršalom je izazvao pravi skandal jer su je optužili da je sponzoruša. Njen život je izazivao jednako kontroverzi koliko i njena smrt, koja je potresla svet 2007. godine.

 

Slavna Teksašanka život je izgubila u svom domu predoziravši se tabletama, a sada je njena ćerka posvećena održavanju sećanja na svoju majku.

 

En je 2006. godine rodila Danijelin, ali najpre se tri dana kasnije suočila se s velikom tragedijom. Naime, njen sin Danijel Vejn Smit preminuo je u 21. godini u njenoj bolničkoj sobi tri dana nakon što je došao na Bahame da vidi tek rođenu polusestru.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Zajedno sa svojim ocem Lerijem Birkhedom, ćerka Danijelin pokušava da održi sećanje na američku pop-divu živim tako što čuva sve njene haljine i kostime u kojima je nastupala, a svoju porodičnu kuću zbog tog razloga su zapravo pretvorili u hram posvećen En Nikol.

 

 

"Mrzim što ona nije tu uz Danijelin dok odrasta. Zbog toga želim da joj njenu majku približim što je više moguće. Ako bude okružena njenim stvarima, moći će bolje razumeti koliko je neverovatna osoba ona bila", rekao je Danijelinin otac.

makonda-tracker