preterala je

BILA JE NAJLEPŠA ŽENA HOLIVUDA I BONDOVA DEVOJKA: Kim je danas neprepoznatljiva, a sve zbog operacija! (FOTO)

0

Svi je pamte po punim usnama, ovalnom licu i platinasto plavoj kosi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Kim Besindžer u jeku najveće popularnosti, važila je za jednu od najlepših glumica Holivuda. Neodoljivom harizmom privukla je brojne muškarce, a mnogima je i slomila srce.v

 

Ulogu Bondove devojke imala je u filmu "Nikad ne reci nikad" u kojem je Bonda glumio Šon Koneri, a status erotske zvezde dobila je nakon uloge u filmu "9 1/2 nedelja" u kojem je glumila sa Mikijem Rurkom.

 

Bivša Bond devojka zavela je muzičara Prinsa i glumca Ričarda Gira, a ljubav s Alekom Boldvinom krunisana je i brakom. Venčali su se 1993. godine i to nakon što je glumica proglasila bankrot. Naime, bila je rasipna periodu najveće slave i nije vodila računa o finansijama, provodila se i novac je brzo nestajao s njenog bankovnog računa. Alek joj je pomogao, a četiri godine posle venčanja rodila im se ćerka Irland.

 

foto: Profimedia

Hirovita narav glumice i brojni problemi u odnosu ovog bračnog para doveli su do kraja ljubavi 2000. godine. Posle razvoda pala je u depresiju i povukla se iz javnosti na neko vreme, a tokom lečenja postala je zavisna o lekovima.

 

Danas ova 65-godišnja glumica manje snima i više se posvetila humanitarnom radu, a sudeći po fotografijama s jednog događaja na kojem se pojavila ove nedelje, posvetila se i odlascima kod estetskog hirurga, jer joj je lice neprepoznatljivo.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker