divne uspomene

"Najteže je bilo prihvatiti": 40 dana nakon OČEVE SMRTI Nikolina Pišek podelila dirljivu fotografiju

0

Voditeljka se ne miri sa ovim gubitkom, ali pokušava da nastavi sa svakodnevnim obavezama koje će navesti ka svetlijoj budućnosti.

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata voditeljka Nikolina Pišek se pre nešto više od mesec dana suočila sa nemerljivim gubitkom kada je izgubila oca nakon teške bolesti.

 

Do poslednjeg trenutka verovala je u svetliju budućnost i srećan kraj, a ova vest potpuno ju je slomila. 

 

Ivan Ivica Pišek preminuo je u 75. godini života, a voditeljka je ipak zahvalna na nezaboravnim trenucima koje je doživela sa svojim vitezom i najvećom podrškom.

 

Putem Instagram profila Nikolina je podelila emotivnu fotografiju sa ocem koja je nastala na njenom venčanju sa suprugom Vidojem Ristovićem u Monte Karlu.

 

"Najteže je bilo prihvatiti.Verovatno niti neću moći u potpunosti. I nikada se neću moći dovoljno zahvaliti. Za apsolutno sve." — napisala je setno pored objave koja topi srca.

 

Naslednice i čitava porodica pružaju joj podršku u najizazovnijem periodu kako bi gubitak prihvatila na što lakši način.

 

Podsetimo, Nikolinin izabranik zaprosio ju je u jednom beogradskom restoranu kada je pred nju je stavio prsten od belog zlata, vredan 15.000 evra i na uho joj zapevao pesmu Sandija Cenova "Žena budi mi ti“. Venčanje je upriličeno 2013. godine pred više od 70 zvanica, a porodica je bila posebno dirnuta ovim događajem.

 

 

 

 

makonda-tracker