tragedija

Iza sebe je ostavio dvoje dece: Suprug čuvene voditeljke stradao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je povređen Rasim Ljajić

3

Saradnik bivšeg ministra Rasima Ljajića koji je stradao u udesu koji se danas dogodio kod Ražnja bio je oženjen jednim od omiljenih TV lica

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Danas se u blizini Ražnja dogodila saobraćajna nesreća, a domaći mediji javili su da je u njoj teško povređen nekadašnji ministar u Vladi Srbije Rasim Ljajić, dok je poginuo njegov saradnik i bivši narodni poslanik Branko Gogić.


Prema pisanju Blica, Gogić je bioi suprug bivše voditeljke i urednice RTS-a Nade Gogić. Ona je godinama jedno od najpoznatijih TV lica Javnog servisa, a vodila je Oko magazin, Četvrtkom u 9, Jutarnji program itd.

 

Nada Gogić
foto: Youtube Printscreen

Gogić je iza sebe ostavio i dvoje dece.

 

Branko Gogić bio je predsednik Izvršnog odbora SDPS-a, a rođen je 15. aprila 1977. u Smederevu.

 

Branko Gogić
foto: Youtube Printscreen

 

Kako pišu mediji, bio je master ekonomije, a od marta 1999. godine zaposlen je u Ministarstvu spoljnih poslova gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču.


Bio je član Socijaldemokratske partije Srbije od njenog osnivanja i narodni poslanik u periodu od 2012. do 2014. godine.

 


 

 

makonda-tracker