DOTERALA SE

DA LI SE PROMENILA? Jelena Janković se nakon DVE GODINE pojavila u javnosti, evo kako izgleda danas (FOTO)

9

Jedna od najuspešnijih Srpkinja u istoriji tenisa uskoro će ponovo uzeti reket u ruke, a jutros je pozdravila sugrađane putem malih ekrana i sve iznenadila

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najvećih srpskih sportistkinja i nekadašnja najbolja teniserka na planeti uskoro će se vratiti na teniski teren!


Proslavljena Jelena Janković učestvovaće u Adrija turu, humanitarnom turniru u organizaciji Novaka Đokovića i tako se naći na terenu prvi put od 2017. Otkako se povukla, ona je vodila život podalje od medija, a na Instagramu nije mnogo aktivna, pa su je se fanovi uželeli!

 

Ona se povodom učešća u turniru oglasila u jutarnjem programu na TV Prva i video-uključenjem iznenadila publiku i svoje fanove. Kako je istakla, jedva čeka da dođe u Beograd i počastvovana je pozivom. Ranije su mediji preneli da će se Jelena u miks dublu na terenu naći upravo sa Đokovićem, ali i Nenadom Zimonjićem i Olgom Danilović.

 

- Uskoro krećem za Beograd. Hvala ti puno što si me pozvao da budem deo ovog spektakla i vidimo se uskoro u našem Beogradu - obratila se Jelena Novaku.


Njeni brojni obožavaoci svakako su se obradovali jer je vide posle toliko vremena, a teniserka je za ovu priliku odabrala da se pojavi sa crvenim karminom, kosom prebačenom preko jednog ramena i naočarima za sunce.

 

foto: Printscreen, Tv Prva

Na društvenim mrežama se mogu pročitati komentari da se teniserka mnogo promenila otkad smo je poslednji put videli, a šta vi mislite?

 

Evo i kako je čuvena J.J. izgledala dok nam je pružala mnogo sportskih radosti.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker