možda niste znali

Njen deka je — SRPSKI KRALJ KOMEDIJE! Znate li koja lepa glumica je unuka legendarnog Čkalje?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Bata Paja

04-03-2022 14:13h
Dobro je to društvo Pavle Vuisić prokužio pa ga zato nije podnosio. Veliki glumac Čkalja, neponovljiv, jedinstven, sjajan - a kao čovek, kao Miodrag Petrović, mali, malecki, bez prijatelja...Sin Čedomir, netalentovan ali zato talentovan za svaku priliku gde može da se pljuje po Srbima...Unuka Jovana isto tako, promašena karijera, vukla se sa narkomanom Pervićem, svi su joj bili krivi za to a najviše vlast i država pa je zato nagovarala dedu da priča kako bedno živi i glođe kosti. A ovamo pričaju kako je u Trstu za jedan džemper iskeširao, taj isti njen deda, 2000 nemačkih maraka. Znam da ovakvi komentari idu u koš, ali ja rekoh i spasoh svoju dušu. Bez zle namere, niko mi nije bio omiljeniji lik od Čkalje, ali što reče Aristotel: Platon mi je drag, ali mi je istina draža!

Bata Pajo

04-03-2022 23:44h
@Bata Paja
Ne lupetaj gluposti! Čkalja je bio institucija! On je bio naš Čarli Čaplin. Čedomir je suprotnost, igrao je ozbiljne uloge a unuka liči na Čkalju! Nisam ni znala da se bavi glumom.
Ako nemaš nešto pametno da kažeš, ne komentariši. Tvoje izjave nikog ne interesuju.

Bata Paja

05-03-2022 09:30h
@Bata Pajo
Ne lupetam gluposti, bolje prvo pročitaj to što sam napisao pa se onda javi. Naravno da je Čkalja bio naš Čarli Čaplin i institucija, ali govorim o njegovoj ličnosti, čiju minornost nije zapažao samo Pavle Vuisić, već i mnogi drugi. Koliko mu je Čedomir "talentovan" da se raspravljati, ali o tome govori najviše da taj svoj "talenat" nije uspeo da iskaže ni kada su njegovi došli na vlast 5. oktobra i kada više nisu postojale prepreke od strane "mrske vlasti i režima" za to! Što se Jelene tiče - "nisam ni znala da se bavi glumom" - šta hoćeš više, sama sebi skačeš u usta i potvrđuješ da nije tačno da moje izjave nikoga ne interesuju. Pa eto, tebe interesuju. Nažalost, Jelena je "povukla" na oca pa je još i dedu huškala iz politikantskih razloga da laže kako, navodno, gladuje, pa mu u samousluzi i mesari nekada, kao, daju koske da preživi. Jadno i bedno od svo troje.

Andras

04-03-2022 21:02h
Dobro he rekao vujacic preglumaao se ali ga narod voleo
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: