nećete verovati

Nećete dva puta pogledati fotografiju — ODMAH ćete znati čiji su: Ovo su DECA Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta

2

Oboje su krenuli topama majke i oca, ali pored te sličnosti neverovatno je i to koliko njihov mezimac liči na oca, od koga je nasledio jedan upečatljivi detalj...

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Glumicu Olgu Odanović svi smo zavoleli gledajući je u mnogim filmovima i serijama te zbog toga mnogi interpertiraju njene legendarne scene i prepričavaju ih nepresatno.

 

Zanimljiva činjenica je i to ona godinama uživa u braku sa kolegom Draganom Petrovićem Peletoma iz njihove ljubavi dobili su dvoje dece sina Jakova i ćerku Lenku Petrović

 

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

 

Njih dvoje su krenuli stopama svojih roditelja pa je sin završio produkciju dok je ćerka studentkinja Fakulteta dramskih umetnosti, gde studira glumu. 

 

Jakov se ne pojavljuje često u medijima te je javnost nea priiku da ga često vidi u medijima ili na malim ekranima, ali ono šta na prvu svi komentarišu a to je neverovatna sličnost između njega i njegovog oca Peleta. 

 

Jakov Petrović
foto: Twitter printscreen

On je takođe od oca nasledio i plave oči koje su upečatljiva na njegovom ocu. Međutim za razliku od njega, njegova sestra se ipak odlučila za život ispred kamera te je njena ljubav gluma. 

 

1 / 4 Foto: Sonja Spasić

 

Lenka ima svoj put i tako treba da bude. Deci glumaca nije lako jer nose breme svojih roditelja. Bila sam očajna kad je upisala glumu. Želim joj sreću, kao i drugoj deci — rekla je Olga o pozivu svoje ćerke u intervjuu koji je nedavno dala za Kurir.

 

Peletova i Olgina ljubav bila je veoma neobična jer su veoma brzo svili zajednički dom, a upoznali su se na diplomskoj predstavi Nenada Purića "Groblje automobila". Bili su deo ansambla, te su tumačili uloge bračnih drugova, ne znajući da je ovaj susret sudbonosan.

 

Olga Odanović, Dragan Petrović Pele
foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

 

Na jednoj od proba Dragan ju je dočekao rečenicom "Ja ću tebe da ženim" koju glumica neretko citira u javnim istupanjima. Venčanje se odigralo nekoliko godina kasnije, bez medija i mnogo gostiju.

 

 

 

 

 

makonda-tracker