lepe vesti

Nakon drame i života u kontejneru — RADOST! Srpska glumica i hrvatski muzičar dobili sina i dali mu MOĆNO IME

0

Poznati par ostavio je iza sebe probleme s kojima se suočio nakon razornog zemljotresa u Hrvatskoj i proširio svoju srećnu porodicu

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Nevena Vukes (31), koju smo upoznali kao Nevenu Ristić, donela je na svet prvo dete, javljaju mediji.


Lepa glumica poznata po lepoti i širokom osmehu i hrvatski muzičar Marko Vukes dobiil su sina, a sama ponosna mama podelila je radosnu vest na Instagramu.

 

Bogu hvala na ovom daru... Stigao je Teodor — napisala je srećna Nevena, podelivši tako i ime svog mališana.

 

Nevena Vukes, Marko Vukes
foto: Instagram

Teodor je ime koje potiče iz grčkog jezika i znači "dar Božiji", a proteklih godina se sve češće daje i u Srbiji i u Hrvatskoj, gde ovaj poznati par stanuje. Nastalo je od reči theos (što znači "Bog") i doron ("dar") , a ranije se davalo deci koja su se dugo iščekivala.

 

Nevena Vukes, Marko Vukes
foto: Instagram

Nevena je podelila i objavu njenog supruga, koji je na Instagramu napisao:


U subotu, 19. februara 2022, započeo je jedan novi život... I ja sam na tome neizmerno zahvalan dragom Bogu, što nam je podario najveću radost i odgovornost, a moja Nevena, ljubite još jače, više i silnije. Dobro nam došao kući, sine Teodore.

 

Nevena Vukes, Marko Vukes
foto: Instagram

Ovaj par je, inače, proteklih godina ima mnogo problema, nakon što je Mariju Bistricu, mesto u Hrvatskoj u kom žive, pogodio zemljotres usred pandemije virusa korona. Nevena i Marko stanovali su u privremenom kontejneru za smeštaj dok su obnovili svoj dom, a glumica je nedavno istakla koliko joj je porodica važna u životu.

 

Nevena Vukes, Marko Vukes
foto: Instagram

Moji roditelji su živeli u ljubavi i takvu porodicu sam i ja želela da oformim. Isto je i sa Markom. Brak i porodica koja postajete, taj samo vaš mali hram koji gradite, treba da čuvate bezuslovnom ljubavlju, slušanjem i razumevanjem. To je novi put za nas, iako se ništa posebno ne menja u našim životima. Jedino što taj osećaj odgovornosti jača, sada prema nama samima, a sutra i prema našoj deci — rekla je Nevena za Gloriju.
 

 

makonda-tracker