nežniji izgled

KO KAŽE DA SE KOŽNA JAKNA NOSI SAMO S FARMERKAMA?! Srpska glumica pokazala sjajan način da DOMINIRAMO ove sezone

1

Uvek nasmejana glumica pokazala nam je kako kožna jakna može delovati nežnije, suptilnije i, čak, šik!

foto: Instagram
foto: Instagram

Nedavno smo pisali o najefektnijim kombinacijama s kožnim jaknama, a jedna od onih koje su odavno osvojile holivudske lepotice je spoj ovog komada s lepršavom maksi haljinom.


Pred ovim trendom su poklekle mnoge zvezde, koje biraju raznobojne kožne jakne za odevne varijante sa cvetnim i animal printom na haljini, a njemu ne mogu da odole ni domaće lepotice. Jedna od njih je glumica Nevena Vukes, koja je na svom profilu na Instagramu podelila fotografiju na kojoj je vidimo u ovakvom trendi izdanju.

 


Lepotica koja je oduševila širu publiku ulogama u serijama "Vojna akademija", "Cvet lipe na Balkanu" i "Svindleri" objavila je fotografiju na kojoj stoji ispred Doma kulture "Vende tam" u hrvatskoj Mariji Bistrici, gde živi sa suprugom Marko Vukesom.


Uvek nasmejana glumica izgledala je neodoljivo u dezeniranoj ružičasto-beloj haljini čiji je donji deo blago plisiran i vrlo lepršav, dok je gornji zatvoren oko vrata, a kombinovala ju je s jednostavnom i strukiranom kožnom jaknom. Tako je ovaj komad, koji se obično bira za pomalo edgy i urbaniji izgled, uspeo da se uklopi u romantično i šik izdanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes)

 

 

makonda-tracker