zadržala je staru tradiciju

Ne priznaje ni Deda Mraza ni Novu godinu pre Božića: Aleksandra Radović otkrila kako se praznuje u njenom domu

3

Jedna od najcenjenijih pevačica na našim prostorima ne priča često o svom privatnom životu, a sada je napravila izuzetak i otkrila kako protiče proslava Nove godine i Božića u njenoj porodici

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pop pevačica Aleksandra Radović ponosna je mama devojčice Nine, koju je dobila tokom ljubavi s biznismenom Aleksandrom Zeremskim, a ona se, kao i svi roditelji, trudi da svojoj mezimici ulepša praznične dane, pa neguje staru tradiciju.


Lepo je imati praznični duh u kući, ne proslavljam Novu godinu, mi proslavljamo Novu godinu posle Božića, jer vreme računamo od rođenja Hristovog, nema logike da je proslavljamo ranije. Božić Batu čekamo, Deda Mraza ne priznajem. Zadržali smo tu tradiciju od prabaka i pradeka ― istakla je Aleksandra Radović u Premijeri.

 

Aleksandra Radović
foto: Vladimir Šporčić

Kako je ona objasnila, prošlu godinu može da oceni kao uspešnu, uprkos pandemiji.


Možemo da zanemarimo to što je bilo i da kažemo da je jedan deo našeg života propao. Već od leta sam krenula da radim, nismo imali prepreke u regionu, mogu da kažem da mi je zaista lepo završena, tako da bila je lepa i produktivna ova godina ― rekla je Aleksandra.

 


Dobro je poznato da ona važi za jedan od najkvalitetnijih vokala na našim prostorima, a ističe da i njena mezimica Nina uživa u pevanju.


Uči pomalo da peva, sa malom decom se mora pažljivo postupati. Što se Nine tiče, ona peva i voli da peva, ne mogu to da suzbijem, niti želim, to je dobra terapija za svakoga ― kaže ona.

 

 

makonda-tracker