ostvarena je

Ima pomoć majke, bebisiterke, supruga: Mia Borisavljević iskreno o majčinstvu i porodici (FOTO)

0

Pevačica uspeva da završi sve svoje obaveze u toku dana, a pored pevanja, ima još jedan posao.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Mia Borisavljević majka je dve prekrasne devojčice kojima je sve vreme posvećena, a mnogo joj pomaže pomoć supruga, majke i bebisiterke.

 

—  Tek sada se osećam potpuno kompletno, baš sa dve ćerke jer sam sebe tako i zamišljala. Što se tiče obaveza i usklađivanja dva posla i dva deteta, uz dobru organizaciju i veliku pomoć majke, bebisiterke i Bojana sve funkcioniše. Uvek imam vremena i za sebe, jer srećna majka znači srećna deca i cela kuća—  kaže pevačica za Blic i priznaje da joj suprug pomaže kako bi sve postigla.

 

Bojan mi najviše pomaže u poslu, kako muzičkoj karijeri tako i u fitnesu. On mi radi sve pesme, brine o muzičarima i velikom delu organizacije za nastupe. Sve administrativne stvari u vezi sa  fitnesom su Bojanov deo posla. Što se kuće tiče on je tata onako kako želi i oseća, a ne kako mora i kako mu se naredi, iskrena je pevačica.

 

 

Iako je ove godine donela na svet drugu devojčicu Mia je veoma brzo uspela da vrati devojačku liniju, a mnoge dame je pitaju kako je to uspela.

 

— Svaka žena nosi taj teret i to je prokletsvo svake žene. Hvala im na tim komentarima, dosta treniram i umerena sam u ishrani, mada daleko je to od idealnog, uvek ima na čemu da se radi  — kaže Mia i dodaje da joj ludi kamen i dalje nije piroritetna stavka.

 

Još uvek ne razmišljamo o braku, čini se da nema vremena za to i da je sve nešto drugo preče. Ljubav velika postoji, kao poverenje i poštovanje, tako da to neguje odnos. Ne proveravamo jedno drugo jer ne osećamo potrebu za tim, ne izgovaramo jedno drugom ružne reči nikada koliko god da smo besni, otkriva pevačica tajnu jednog od retkih estradnih brakova koji traje.

 

 

 

 

makonda-tracker