PROGOVORIO

"IDEM GLAVOM KROZ ZID": Miša Dragičević otkrio šta mu I TE KAKO SMETA kad je u pitanju aktuelna situacija u zemlji

0

Glumac Miša Dragičević otkrio je neke detalje o sebi koje publika nije znala!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mladi glumac je na K1 televiziji u emisiji „Kec na jedanaest“ otkrio da je potpuno u skladu sa horoskopskim znakom u kojem je rođen.

Ovan sam i buntovnik sam, pomalo sam destruktivan – kaže Dragičević.

 

- Idem uvek glavom kroz zid i dok ga ne probijem, ne stajem. Ova situacija mi je zapravo odlično došla da me malo „spusti“. Naravno, nisam u toj meri buntovan kao likovi koje tumačim u serijama „Žigosani u reketu“, „Čizmaši“ i „Pet“. Ne ludujem toliko – priznao je s osmehom popularni glumac.

Obožavateljke će zasigurno obradovati i priznanje mladog glumca da je veliki emotivac.

Volim akcione filmove i trilere, ali i drame - međutim, kada odgledam neku dobru dramu, tri dana mi ne bude dobro. Veliki sam emotivac – priznao je Miodrag.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Kada je reč o aktuelnoj situaciji s virusom korona, Miodrag je priznao da mu je tokom prve dve do tri nedelje od uvođenja vanredne situacije to slobodno vreme prijalo, ali da je potom počelo da ga „žulja“.

Ne prija mi više, a ono što mi veoma smeta je što i dalje sve radi, a samo ne mogu da se igraju predstave. Takođe, smeta mi i to što ne znaš šta više da misliš – toliko je saveta, kao da smo u vrtlogu, i ne znaš koga više da slušaš. Vreme provodim tako što gledam filmove i serije i kad god mogu idem u prirodu da šetam. Snimanja su „iscepkana“ i nema ih mnogo, ali angažovan sam u nekoliko stranih koprodukcija.

Kada je reč o planovima i željama za budućnost, Miodrag je istakao da bi voleo da u Srbiji odigra još dobrih uloga pa da pokuša da ostvari uspeh i u inostranstvu, ako to bude moguće.

Bar da pokušam, pa i ako ne uspem, da znam da sam probao. Inače, uopšte nisam planirao da budem glumac. Želeo sam da upišem Pilotsku akademiju u Vršcu ili istoriju na Filozofskom fakultetu. Ali, eto, tako se dogodilo i sestra Tamara je svakako na to imala uticaj.

foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker