otvoreno

„AKO MUŠKARAC IMA MANJU PLATU...“ Dragana Katić iznela svoj stav o tome kako novac utiče na uspeh veze

1

Tema koja u poslednje vreme privlači mnogo pažnje i zbog koje je blogerka Zorannah više puta bila na udaru javnosti ponovo se vraća u žižu

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Voditeljka Dragana Katić gostujući u jednoj emisiji pričala na temu muško-ženskih odnosa, te je u jednom momentu ispričala i svoja iskustva sa muškarcima, ali i iskreno priznala da je bila prevarena.


U jednom segmentu emisije poveo se razgovor o tome može li veza biti uspešna ako partneri nisu materijalno jednaki, na šta je voditeljka Dragana imala jasan stav.

Veza ne može da bude uspešna ukoliko parntneri nisu egal tj jednaki. Muškarac može da ima više, jer ako on ima manju platu on jako teško može da se nosi sa ženom koja ima veću. Pogotovo ako je žena društveno priznata – rekla je Dragana.

Priča se dalje povela oko toga da su svi muškarci ''edipovci'', na šta je Katićeva odgovorila da se tu ''opekla'' :

Treba naći meru i taktizirati s tom bliskošću. Ako ga boli glava, ne treba ga pet puta pitati nešto oko toga: da li ga još boli, zašto ga boli itd. Jakom muškarcu ne treba neko ko će toliko brinuti, jer on to može sam da reši kao i sve ostalo – smatra ona.

Na pitanje šta jednu ženu koja ima sve može da fascinira odgovorila je da je to stav.


Mora da ima stav. On mora da iznese takvu ženu. Ja bih se ponosila nečim, ako je neko moj uspešan u oblasti u kojoj je, ali očekujem uzajamnu reakciju – rekla je, kako prenosi GrandOnline.

1 / 4 Foto: Ana Paunković

Zatim je usledila igrica u kojoj je svaki gost dobio neko lični pitanje, a na pitanje da li je Dragana u životu češće varala ili bila prevarena, iskreno je odgovorila:

Opekla sam se i bila prevarena.

makonda-tracker