porodični trenuci

"Dragi Marinko, naš si anđeo čuvar": Bojana Barović podelila dirljive momente kojima su se UNUCI oprostili od DEKE

0

Odlazak legendarnog pevača veliku je gubitak za sve poštovaoce njegovog lika i dela, ali će Marinko Rokvić večno živeti u srcima svojih voljenih.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Naslednik nedavno preminulog pevača Marinka Rokvića — Nikola i njegova supruga Bojana Barović sa dečicom rešili su da se na emotivan način oproste od deke koji je obeležio njihove dosadašnje živote.

 

Nakon što su maleni Leona i Simeon uputili poruki i crtež svom deki, sa roditeljima su odlučili da poslednji pozdrav vinu visoko u nebo na krilima šarenih balona, a mama Bojana podelila je emotivni trenutak.

 

— Dragi naš deda Marinko, oprostiću se od tebe i ovako, uz njih. Jer su oni ti koji će tvoj zlatni niz nastaviti, kroz sve pesme i priče kojih je mnogo, ali najvažnija priča koju će slušati je o tome koliko si velik bio.. Ne, ne samo u muzici, to će svakako znati. Već po veličini koja se na kraju najviše vrednuje, po ljudskosti, snazi, hrabrosti i pre svega dostojanstvu! Dostojanstvu kakvom samo možemo da se divimo i nadamo da će oni naslediti barem delić. Možda nisi bio neko ko je mnogo pričao, ali si nam kroz svoju tišinu u svojoj muci ispričao sve! Za druge ćeš ostati legenda, a za nas heroj i naš andjeo čuvar. 

 

1 / 3 Foto: Instagram Printscreen

 

Podsetimo, Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra nakon borbe sa teškom bolešću,a do posednjeg trenutka porodica je bila uz njega.

 

Pevač je tokom jučerašnjeg dana sahranjen na Novom Bežanijskom groblju u prisusutvu mnogobrojnih prijatelja, poznanika i kolega, a istog dana održana je i komemoraciju u Kamernoj sali Radio Beograda.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker