srećan brak

Ponovo se vratila na male ekrane i zasenila gledaoce: Znate li ko je suprug nove voditeljke Slagalice — Jelene Simić?

1

Voditeljka se nedavno porodila, a sada se vratila na male ekrane i kako gledaoci komentarišu pravo je osveženje u kultnom kvizu "Slagalica".

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

"Slagalici" se marta 2020. godine pridružila voditeljka Jelena Simić koja je nakon novog angažmana ubrzo saznala da je trudna, pa zbog toga otišla na trudničko odsustvo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)

 

Ona se nedavno vratila na male ekrane, a šira javnost nije upoznata sa tim ko je njen suprug. Naime, on je uticajna ličnost i na visokoj poziciji, odnosno njen suprug Dragan Simić je dekan Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)

 

Kada je bila trudna, za vreme kućne izolacije je dosta jela, ali je na vreme u korenu presekla to. 

 

— Najgori period je bio za vreme kućne izolacije, tada sam se najviše ugojila. Stalno smo pravili ukusne, ali ne baš lagane obroke. Jela sam testeninu i slatkiše - sve što mi nije bilo neophodno. Zadovoljstvo je prestajalo onog trenutka kada završim obrok, jer onda nastaju mučnine. Presekla sam to, srećom, na vreme. U suprotnom bih sada bila jedna debela, simpatična trudnica. Mišljenja sam da su kilogrami manje bitni. Uravnotežena ishrana je važna, najpre za zdravlje bebe, ali i mame - istakla je nedavno Simićeva za magazin Wannabe.

 

Podsetimo da voditeljka ima dvoje dece, ćerku Unu i sina Aleksu.

 

 

 

makonda-tracker