preterala

GEORGINA RODRIGEZ POZIRALA U BIKINIJU, ALI SVI GLEDAJU SAMO STOPALA: Ronaldova draga se našla na meti podsmeha

2

Lepa manekenka obično svojim fotografijama privlači samo divljenje i komplimente, ali ovog puta je napravila grešku koja ju je koštala

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka i devojka Kristijana Ronalda podelila je fotografiju koja, za razliku od njenih ranijih, nije naišla na opšte oduševljenje njenih pratilaca na Instagramu, a razlog je — očigledan i pomalo komičan fotošop.


Rodrigezova je pozirala dok je tokom šminkanja sedela u bikiniju, a najviše pažnje nisu privukli njena izvajana figura, bujan dekolte i lepo lice, već ogromno levo stopalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on


Kako pišu strani mediji, Georgina je više puta uhvaćena kako koristi fotošop kako bi izgledala više i kao da ima duže noge, pa je moguće da je, izdužujući svoju figuru, pomalo preterala. Da je nesumnjivo u pitanju to što se lepotica "zaigrala" u nekom od programa za uređivanje fotografija pokazuju njene fotografije sa crvenog tepiha, poput one s nedavno održanog Međunarodnog filmskog festivala, gde smo imali priliku da vidimo da su Georginina stopala proporcionalna s njenim telom.
 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker