harmonija

LUNU NE OSTAVLJAJU SAMU S BEBOM: Gagi Đogani otkrio kako izgleda život u domu Miljkovića po dolasku prinove

2

Bivši rijaliti učesnici, Luna Đogani i Marko Miljković dobili su ćerku Miu 15. juna, a svoje utiske o unuci prvi put je podelio sa javnošću ponosni deka Gagi Đogani.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mala Mia je već postala prava mezimica u porodici Đogani, a ponosni roditelji se ne odvajaju od nje. Ni Marko, ali ni Gagi ne ostavljaju Lunu samu sa bebom na duži vremenski period u toku dana, pa tako u njihovoj kući vlada prava harmonija od kad je stigla prinova.

 

Slađu bebu nikad nisam video – kaže Gagi fascinirano, a zatim je ispričao i kako novopečeni mama i tata funkcionišu kao roditelji, da li im on pomaže.

 

Zavoleo sam je mnogo, lud sam za bebom. Ima crnu kosicu, ma ista je Marko. Mnogo je slatka, kao nacrtana je. Kad skupi ručice, slatka je kao med – dočarava Gagi koliko ga je unuka osvojila.

 

gagi đogani, Gagi Đogani
foto: Sonja Spasić

Pomažem Luni, ali joj najviše pomaže Marko. Ne ostavljamo je samu, on čak otkaže neke obaveze da bi bio s njima. Ja sam joj rekao da uvek može da zove tatu da joj pomogne, pa sam juče tako bio na dva i po sata dok Marko nije došao. Oni se odlično snalaze, a Luna voli sve sama oko bebe da radi i mnogo uživa u tome. I oni su zgranuti koliko ih je Mia osvojila. Kad je ostave da spava, na dva minuta idu u sobu da je vide i provere da li je sve kako treba – otkriva Đogani simpatične porodične momente i dodaje da se sa dolaskom bebe sve promenilo, piše 24sedam.


Potpuno je druga priča otkako se Mia rodila. Oni su dobro organizovani. Beba je malo zamenila dan za noć na početku, ali su se na to malo navikli, a i ona se adaptirala. Važno je da je beba spokojna, dobrica je, baš samo ponekad zakmeči – dodaje Gagi ponosno.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Upitan je i da li se usudio da presvuče unuci pelenu i da li je hrani, ali kaže da joj vreme posvećuje na drugi način.

 

– Bili smo nas dvoje u šetnji. Prošetam je u kolicima oko zgrade predveče kad nije vrućina. Takav sam bio i prema svojoj deci, posvećen. Sada iako sam deda ne volim medijski da se eksponiram. Tu su Luna i Marko, bebini mama i tata – zaključuje denser. On se osvrnuo kratko i na Luninu trudnoću, jer se sve vreme, kako kaže, brinuo da li će sve biti u redu.

 

Ne mogu da kažem da sam hipohondar, ali sam se za Lunu mnogo plašio da se ne zarazi koronom tokom trudnoće, da negde ne padne da se povredi… A onda, od kad se porodila u meni je proradilo ludilo i ogromna ljubav prema unuci – zadovoljno je ispričao.

 

 

makonda-tracker