šuška se

"SREĆNO ZALJUBLJENA I SPREMNA ZA JOŠ DECE"! Adel ima NOVOG DEČKA, a otkriveno i o kome je reč

0

Nakon razvoda od Sajmona Koneckog, pevačica nije odmah uplovila u novu vezu već se posvetila sinu Anđelu i sebi, ali sada je ponovo zaljubljena

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Britanska pevačica Adel nedavno je i zvanično stavila tačku na brak sa Sajmonom Koneckim, s kojim ima jedno dete, dve godine nakon što su se rastali.


Otkako je ova ljubav okončana, mediji spekulišu šta se događa u njenom privatnom životu, a ona i dalje drži svoju privatnost za sebe i uživa. Kako mediji pišu, sada je bez sumnje ponovo u vezi!


Kako je otkrio neimenovani izvor blizak pevačici, reč je o Adelinom prijatelju iz detinjstva.

 


Adel je očarana, a iako želi da sakrije njegov identitet, ne krije svoju sreću od porodice i prijatelja — rekao je on. — Do romanse je došlo neočekivano, dok je Adel bila kod kuće prošle godine u Londonu, kada su ublažene mere u lokdaunu. Njihovo prijateljstvo je otišlo u neočekivanom smeru nakon provoda s prijateljima, kada su shvatili da se dopadaju jedno drugom. Budući da su imali prijateljstvo kao osnovu, stvari su brzo napredovale i oboje su jako srećni.

 

On je dodao i da bi Adel volela da ima još dece.

 

1 / 7 Foto: Instagram


Otkako se rastala od Koneckog, mediji su povezivali britansku superzvezdu s nekoliko poznatih ličnosti, među kojima su njen kolega i sunarodnik Hari Stajls, američki glumac Bredli Kuper, ali i britanski reper Skepta — koji je iz Totenhema, baš kao Adel! Njih dvoje su, inače, prošlog oktobra viđeni zajedno u provodu u Londonu, potom se šuškalo da mu je za rođendan poklonila zlatni lanac vredan 20.000 dolara, a poznato je da su godinama bliski prijatelji.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Izvor je otkrio da je u pitanju Adelin prijatelj iz detinjstva, a da li je reč o Skepti saznaćemo uskoro...

 

 

makonda-tracker