SREĆNA PORODICA

"UČIMO DECU NE SAMO TRADICIJI VEĆ I VERI": Seka Aleksić pokazala svoj dom i sinove na veliki praznik! (VIDEO)

0

Pevačica ne krije da uživa u dekorisanju i porodičnim okupljanjima.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica i voditeljka popularnog kulinarskog takmičenja "Majke i snajke", Seka Aleksić, za Uskrs je napravila pravu malu bajku, koja je oduševila pratioce na društevnim mrežama, ali i njene dečake, koji su radosno skupljali poklončiće i jaja po drvorištu.

 

"Kod nas u domu je uvek nekako tradicionalna priprema za Vaskrs i uvek smo kod kuće sa svojim najmilijima i uživamo. Ove godine posle Vaskrsa ćemo takođe otići kod bake i deke, Vaskrs je tri dana, tako da ćemo u nedelju biti kod kuće, a ostatak Vaskrsa provesti u Negotinu i baš se radujemo.", rekla je Seka i nastavila:

 

"Svakako da sam uvek dekorisala za velike hrišćanske praznike svoj dom, ali otkad su tu Jovan i Jakov nekako je to sve lepše i drugačije, sa mnogo više ljubavi, iščekivanja, želja da sve bude lepo, svake godine dekoracija je drugačija, drugačije su boje... Sada je Jakov već veliki, pa može slobodno da kaže koju boju voli i šta mu se dopada, kako bi sve to voleo da izgleda i ja slušam njega i radim onako kako on želi."

 

Seka je i sina Jakova naučila da se raduje praznicima, a u njihovom domu se poštuju tradicionalne vrednosti.

 

"Za Jakova je Vaskrs kada se jaja kuvaju i on svaki put pita da li je danas Vaskrs, misli tačnije da li ćemo danas farbati jaja i presrećan je. Jakov voli plavu, crvenu i žutu boju, tako da ćemo imati u svim bojama jaja, kao i svake godine. Naravno da ih učimo svemu, Jovan je još mali, ali je dete koje pokazuje ljubav, i pokazuje prstom da hoće da poljubi ikonu, jer vidi to od nas i od Jakova. Decu učimo ne samo tradiciji, nego i veri, jer vera je važna, tradicija manje-više. Što se tiče ukrašavanja, od prošle godine u tome učestvuje i Jakov, on mi pomaže i ukrašava jaja zajedno sa mnom.", rekla je pevačica.

 

Podsećamo, Seka se nedavno oprobala u novoj ulozi, pa je pored pevanja uplovila i u voditeljske vode. Aleksićeva, naime, sa svojim kolegom Rašom Vlačićem odnedavno vodi populano kulinarsko takmičenje "Majke i snajke" koje se emituje na televiziji Kurir, a u ovoj ulozi se, kako i sama kaže, odlično snalazi.

 

 

makonda-tracker