GODINAMA SE BORI S TIM

"NEPOŠTOVANJE GRANICA!" Goca Tržan odgovorila svima koji joj u važnom životnom trenuku postavljaju BOLNA pitanja

1

Šarmantna pevačica ne krije da već godinama pokušava da ponovo postane mama uz pomoć vantelesne oplodnje, ali u poslednje vreme joj se prečesto postavljaju pitanja u vezi s tim

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Goca Tržan poznata je po širokom osmehu u svakojh životnoj situaciji i po svojoj neposrednosti, pa ne čudi što je svim parovima koji pokušavaju da se ostvare kao roditelji u procesu VTO pružila podršku tako što je otvoreno pričala o sopstvenoj borbi.


Ona je nedavno sa suprugom Rašom Novakovićem otputovala u Prag, a u komentarima na njenom profilu na Instagramu i u medijima spekulisalo se da je upravo ovo povod da njihov boravak u ovom prelepom češkom gradu. Goca nije otkrivala previše, a sada je pokazala i da joj smetaju prečesta pitanja koja dobija u vezi s ovom duboko privatnom temom.

 


Pevačica je, naime, podelila snimak na kojem je suprug presreće na ulici, predstavlja se kao novinar i postavlja joj pitanje: "Goco, kako je ovde, jesi li zatrudnela?", na šta mu ona odgovara psovkom. Tržanova je u opisu snimka istakla:


Pre svega hvala na lepim željama i pozitivnoj energiji koju mi šaljete. To je neprocenjivo. Ovo je klip koji u najkraćem ilustruje nepoštovanje granica i odsustvo empatije i lepog vaspitanja sa kojim se susrećem već godinama. Lekcija dana: poštujte tuđu privatnost i ne zabadajte nos tamo gde mu nije mesto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)


Pevačica je poručila da se na budućem poštovanju granica zahvaljuje u ime svih onih koji trenutno prolaze kroz ono kroz šta prolaze Raša i ona.


Hvala unapred u ime svih koji prolaze kroz iste neprijatnosti i nemaju snage da odgovaraju na nepristojna i bolna pitanja. Srećno svima vama koji ste u neizvesnosti i iščekujete. Volim vas. I Bog vas voli, kakav god da bude krajnji ishod — napisala je pevačica.

 


 

makonda-tracker