izvinila se svima

"MALO SAM SE ZANELA, SREĆOM SVI SU ŽIVI": Sara Jovanović otkrila detalje LUDE VOŽNJE koja joj je umalo došla GLAVE

0

Vožnja kartingom pevačici Sari Jovanović juče je mogla da dođe glave!

foto: k1 screenshot
foto: k1 screenshot

Kako je istakla, samo pukom srećom su svi ostali živi nakon njene lude vožnje.

 

- Ja sam odrasla na play station-u i mislila sam da je vožnja kartinga otprilike takav osećaj i takva sloboda. Srećom, svi su živi. Malo sam se zanela tokom vožnje... Iako mi je čovek lepo objasnio da je levo kočnica, a desno gas, ja sam u trenucima vrhunca adrenalina i uzbuđenja zaboravila šta je šta od ta dva, pa sam uglavnom pritiskala gas. Mogu reći da sam bila i kaskader i protagonista te epizode emisije – ispričala je Sara u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1 dogodovštine sa snimanja emisije u kojoj se i Sara i Dunja bore sa svojim najvećim strahovima kao što su brzina i visina.

 

foto: k1 screenshot

Kako je rekla Dunja Jovanić, njena najbolja drugarica, Sara je zaboravila da nije u igrici i unapred se u ime televizije izvinila svim gledaocima zbog njene lude vožnje.

 

Tokom gostovanja u ovoj emisiji, Sara je istakla i da joj veoma teško pada što nema nastupa, jer najviše voli letnju sezonu kada su festivali na otvorenom.

 

-Tada najviše uživam. Nažalost, ova godina je po tom pitanju bila loša, ali tu je kreativan rad, u studiju sam, imam nove ideje i ciljeve, ali ne zadajem sebi datume i rokove, jer se ne zna šta će biti u budućnosti. Mogu da najavim da neće biti samo jedan singl nego malo više pesama, uskoro – kaže popularna pevačica.

 

 

makonda-tracker