(FOTO)

STUDIRAO JE U BERLINU I ISTANBULU, TEK DA ČUJETE ŠTA OTAC GOVORI O NJEMU: Ovako izgleda uspešni i lepi sin Dina Merlina

3

Pevač Dino Merlin sa suprugom Amelom ima sina Hamzu i ćerku Naidu, ali se o njima malo zna.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Oni se ne bave javnim pozivom, a nikada nisu voleli da se uz tatu provlače po medijima.


Hamza Dervišhalidović ima dvadeset osam godina, školovao se u Berlinu, a studirao je Menadžment i političke nauke u Istanbulu.

 

Iako ga nema ispred kamera i fotoaprata, Hamza je među timom ljudi koji učestvuje u svim projektima koji se tiču njegovog oca.

 

 

Zanimljivo je šta je svojevremeno Dino otkrio o svojoj deci...

 

Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući" — ispričao je Dino u jednom intervjuu, iako je bilo poznato da on ne voli mnogo da otkriva o svojoj porodici, a zatim nastavio:


Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina.

 

It was a great pleasure to meet the new British ambassador to BiH - H.E. Matt Field and the wonderful team at the British Embassy Sarajevo. Greatly honoured to be part of #Chevening #IamChevening #CheveningBiH

Posted by Hamza Dervišhalidović on Friday, 31 August 2018

 

makonda-tracker