presrećna

"NIJE ŠTO JE NAŠA, ALI SAVRŠENA JE": Luna Đogani podelila sliku BEBE i raznežila javnost, komentari se samo NIŽU! (FOTO)

7

Luna Đogani s nestrpljenjem iščekuje dan kada će na svet doneti svoje prvo dete

foto: Instagram
foto: Instagram

Rijaliti učesnica Luna Đogani i njen izabranik Marko Miljković s nestrpljenjem iščekuju dan kada će postati roditelji, odnosno kada će na svet doći njihovo prvo dete, naslednica Mia.

 

Buduća mama ne krije koliko uživa u trudnoći, a mnogi njeni fanovi svakodnevno komentarišu da izgleda lepše nego ikad, te da blista u blagoslovenom stanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

Iako sa javnošću često deli detalje vezane za trudnoću, ali i fotografije iz svakodnevnog života, najnovijom objavom privukla je veliku pažnju.

 

Naime, Luna je rešila da konačno pokaže kako njena beba izgleda, pa je fotografijom sa ultrazvuka oduševila i raznežila svoje mnogobrojne pratioce.

Kako kaže, dugo je razmišljala da li treba da napravi ovaj korak, ali slika bebe sa poslednje lekarske kontrole presudila je, te je buduća mama želela da ovaj prizor podeli sa javnošću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

 

- Razmišljala sam dugo da li da izbacim sliku moje prelepe bebice, posle ove slike sam presudila! Danas smo bili na kontroli, da vidimo našu bebu, nije što je naša, SAVRŠENA JE! Volim ovo biće sada ovoliko, koliko ću kada se bude rodila! Mama i tata su presrećni što nam dolaziš bebo naša❤️ MIA❤️ - napisala je Luna uz objavljenu fotografiju.

 

 

 

 

makonda-tracker