(FOTO)

ĆERKA LEPOTICA STUDIRA U HOLANDIJI, SIN NE VOLI EKSPONIRANJE: Ovo su deca Jelene Bačić Alimpić i TAKO je PONOSNA na njih

4

Poznata srpska voditeljka i spisateljica Jelena Bačić Alimpić majka je dvoje dece ― ima sina Marka i ćerku Dunju.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Zanimljivo, baš za ćerku je izjavila da je "njeno ogledalo".

 

 

Marko je stariji, a poznato je i da on i Dunja mnogo ulažu u svoje obrazovanje.

Kako je sama voditeljka istakla u pojedinim intervjuima, Dunji izuzetno idu od ruke strani jezici, interesuje je psihologija, ali se oduvek zanimala i za modu, te se sa 14 godina otisnula u manekenske vode.

 

1 / 5 Foto: Marina Lopičić

 

 

"Dunja je kao sasvim mala bila naprosto nemoguća. Hiperaktivna, nije prespavala čitavu noć skoro do svoje treće godine, a ni danas nije spavalica. Njen pubertet turbulentniji je jer je ona vrlo emotivna, empatična i osetljiva. Ponekad ume da povisi ton što me posebno iritira, ali zna da proceni granicu do koje može da ide. Bez obzira na svoje lude godine, sigurna sam da će i Dunja, kao i Marko, stasati u predivnu osobu. Najveći kompliment koji sam dobila za oba svoja deteta jeste da su lepo vaspitana", rekla je voditeljka svojevremeno.

 

 

Kako je njena ćerka počela da studira u Holandiji. Jelena otkriva da još nije nije naviknuta na to da ne može da je vidi kad god poželi.

 

"Nisam i nikad neću. Strahujem od njenog povratka u Holandiju, iako je tamo trenutno mnogo bezbednije nego kod nas, u svakom smislu. Međutim, plašim se da će me situacija u kojoj se nalazimo i za koju mislim da će, nažalost, potrajati onemogućiti da odletim kada čežnja postane nepodnošljiva, i zagrlim je", istakla je Jelena pre nekoliko meseci.

 

"Marko već tri godine radi kao menadžer u jednoj američkoj firmi i odlično mu ide. Podjednako dugo živi sa devojkom. Radujem se svakoj prilici da zajedno provodimo vreme. Moja deca nikada nisu volela da se pojavljuju u medijima. Istina, Dunji to manje smeta, ali Marko naprosto to ne želi, i ja to poštujem", zaključila je ona.

 

 

makonda-tracker