ovako ona izgleda!

IZGUBILE SU MUŽA I OCA, PA NASTAVILE HRABRO: Prelepa ćerka naše pevačice ima NEOBIČNO ime i krenula je MAMINIM STOPAMA

0

Elma Sinanović ostavila je trag na domaćoj muzičkoj sceni, pa se njeni hitovi "Čarobno, čarobno", "Ah, tugo, tugo" i "Gradske priče" i posle mnogo godina od objavljivanja rado pevaju širom regiona, dok se o njenom privatnom životu ne zna mnogo.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznato je da je 2019. godine, nakon borbe sa opakom bolešću, izgubila supruga Smaila, koji je bio biznismen, ali ujedno i Elmin menadžer i najzaslužniji za njenu pevačku karijeru.

 

U poslednjem intervjuu, Elma je prvi put otkrila kako se nosi sa ovim gubitkom.

 

U početku sam bila depresivna. Danima sam samo spavala. Jednog jutra sam ustala i došlo mi je do mozga da sam potrebna ćerki, koja je izgubila oca. On je bio izuzetan čovek. Zaslužan je što se bavim muzikom i što sam se vratila na scenu. Uložio je novac u mene, sve što sam u životu napravila, bilo je zbog toga što me je on podržavao ― ispričala je pevačica za Kurir Stars.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Elma je nastavila da živi u Novom Pazaru sa ćerkom Hulijom, koju retko kad vidimo u javnosti. Ona je prava lepotica, a mnogi kažu da Hulija liči na Elminu prijateljicu i koleginicu Svetlanu Cecu Ražnatović.

 

 

Imam Cecu u kući ― izjavila je Elma u jednoj emisiji.

 

Hulija je od majke nasledila i talenat za pevanje, a svoje pevačko umeće pokazala je u duetskoj pesmi koju je snimila sa Elmom.

 

 

 

makonda-tracker