FOTO

GLUMILI SU ZAJEDNO, SLIČNOST JE NEVEROVATNA: Ovaj glumac i muzičar je otac Viktora Savića

1

Iako je glumom počeo da se bavi decenijama kasnije nego što je to obično slučaj, odlično se pokazao

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Viktora Savića televizijska publika aktivno prati u novoj seriji "12 reči", a ono što mnogi ne znaju je da u njoj igra "rame uz rame" sa svojim ocem Jovanom Savićem, piše Mondo.

 

Zanimljivo je da Jovan u seriji tumači lik Bogdana Stanića, odnosno oca čiji lik igra Viktor.

 


Mnogi govore da je sličnost neverovatna, a i sam Viktor je jednom prilikom uz zajedničku fotografiju potvrdio mišljenja mnogih.


Jovan Lole Savić je inače, muzičar, pevač, bluzer i jedan od osnivača benda "Zona B", dok je u svet glume uplovio sa 62 godine, o čemu je pričao u jednom intervjuu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktor Savic (@_njezz_)

 

 Pre tačno tri godine gostovao sam s nekoliko muzičara u Jutarnjem programu RTS-a povodom projekta "Stari rok majstori". Sećam se, bila je subota, rano jutro, mi smo najavljivali poslednji od tri koncerta koji je trebalo da se održi u "Zvezdara teatru". Nakon mesec i po dana, dolazi Viktor kod mene i kaže mi kako mu je reditelj Balša Đogo pokazao mobilni telefon na kojem je bila moja slika. Ja u čudu. Ne shvatam o čemu se radi, a sin mi kaže da Balša sprema neku krimi-seriju, za koju ima scenario u kojem ima dva razrađena lika. Ženski, koji je namenio Jeleni Đokić, i muški, koji bi želeo da glumim — ja! Video me je kada sam gostovao na RTS-u i odlučio da lik Bogdana Stanića Skocija poveri naturščiku — rekao je jednom prilikom Savić za "Politiku".

 

Domaća publika je starijeg Savića gledala i u seriji "Senke nad Balkanom", "Pet", "Žigosani u reketu" i "Urgentni centar".

 

 

makonda-tracker