osvaja lepotom

UNUK ČUVENOG GIDRE JE PRAVI FRAJER: Devojke su očarane Jovanovim IZGLEDOM, mnogi tvrde da je ŠARM nasledio od GLUMCA

2

Dragomir Bojanić Gidra, čuveni glumac koji je preminuo pre 28 godina, bio je jedan od najpopularnijih na ovim prostorima.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Za sobom je ostavio ćerku Jelenu, koju je dobio u braku sa koleginicom Ljiljanom Kontić, ali i unuka - srpskog manekena Jovana Stojanovića, čiji je deda bio rođeni Gidrin brat.

 

Jovan se proteklih godina pojavljivao u spotovima domaćih zvezda, radio je brojne kampanje za poznate brendove. Veoma je atraktivan i devojke su često očarane njegovim izgledom, a pojedini kažu da ima i šarm poznatog dede, čije brojne anegdote zna.

 

Jovan Stojanovic
foto: Damir Dervišagić/kurir


- Gidra je obožavao da priča viceve o Titu, a u to vreme su hapsili svakog ko to radi. Tako su jednom prilikom uhapsili i mog dedu. U stanicu je došao njegov brat da ga izbavi i kada ja ušao unutra, nigde nikoga, ni na vratima, niti bilo gde. Samo se čula buka iz neke kancelarije. Taj moj drugi deda je onda uleteo u kancelariju, a na stolu sedi Gidra, svi policajci oko njega, on priča viceve o Titu i oni svi umiru od smeha. Tako je prošlo to hapšenje - otkrio je Jovan pre nekoliko godina, kao i to da nisu tačne priče da je Gidra bio neveran svojoj ženi Ljiljani.

 

 

makonda-tracker