stiže beba

I VERENICA I ON IMAJU SASVIM NEOBIČAN ODABIR: Vuk Mob otkrio dva zanimljiva imena koja bi mogla dobiti njegova ćerkica

0

Još uvek ne mogu da se dogovore, pa je izvesno da će se odlučiti za ime bebice tek kada se Olivera bude porodila

foto: M. M./ATAImages
foto: M. M./ATAImages

Pevač Vuk Mob oprobao se kao učesnik u rijalitiju, ali napustio ga je kako bi proveo praznike sa svojom trudnom verenicom Oliverom Konatar u poslednjem mesecu trudnoće, ali i na samom porođaju.

 

― Jedva sam čekao da izađem, da je zagrlim i da joj kažem koliko mi je nedostajala i koliko sam želeo da budem pored nje i naše bebe. Suza nije bilo, jer nisam čovek koji krije emocije i stidi se njih. Srećan sam, spokojan i sada mi je srce na mestu. Odvajamo se samo kada imam neka televizijska gostovanja, a ostalo vreme provodimo zajedno ― istakao je Vuk.

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

Još uvek se adaptiram na činjenicu da sam posle četiri meseca na slobodi i polako se vraćam nekim redovnim obavezama. Olivera i ja smo obično kod kuće jer ni pre pandemije nismo preterano bili ljubitelji izlazaka, tako da nas u tom smislu nije mnogo poremetila ― dodao je Mob.

 

Naši bliski prijatelji dolaze kod nas, družimo se, sedimo, razgovaramo. To je mali krug ljudi sa kojima smo bliski i koji su mi, takođe, nedostajali kada sam bio u rijalitiju. Mislim da ćemo ćerkici dati ime tek kada se Olivera porodi i kada je budemo ugledali. Još uvek ne možemo da se dogovorimo jer Olivera želi da bude Kasija, a ja bih voleo da bude Lora.

 

 

makonda-tracker