U 4. MESECU JE

NIJE USPEO DA ZADRŽI SUZE: Vuk Mob i njegova verenica saznali POL bebe koju čekaju

1

Reper Vuk Mob čeka prvo dete sa verenicom Oliverom Konatar, a sada je otkriveno i kog pola je beba

foto: M. M./ATAImages
foto: M. M./ATAImages

Olivera je u četvrtom mesecu trudnoće, a pol bebe nedavno je saznala.

 

― Olja je najsrećnija trudnica otkako je saznala da nosi devojčicu i jedva čeka da prinova stigne. Odlično podnosi trudnoću i nema nikakve posebne zahteve, a jedino joj nedostaje Vuk, koji je skoro mesec dana u "Zadruzi" ―rekao je za "Alo" izvor blizak reperu, koji je početkom septembra ušao u popularni rijaliti.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako izvor navodi, Vuk će nekoliko dana pred rođenje ćerkice napustiti "Zadrugu" i ostati s porodicom nekoliko nedelja.

 

Da ne bi propustio rođenje prvog deteta, Vuk je s produkcijom na početku dogovorio detalje svog privremenog izlaska. Sa naslednicom će biti nekoliko nedelja, a potom će se zbog ugovorne obaveze vratiti u rijaliti. Nema sumnje da će mu to izuzetno teško pasti ― navodi izvor i otkriva da je Vuk već izdvojio nekoliko imena.

 

Kada mu je pre nekoliko dana tajno javljeno da čeka devojčicu, nije uspeo da suzdrži suze. U programu uživo rekao je da najveću ljubav šalje devojčici Seleni, ali niko od zadrugara nije povezao da se radi o ćerki koju čeka. Za sad mu je Selena prvi izbor, ali znajući njega, smisliće još desetinu imena ― kroz smeh zaključuje izvor, a ova saznanja potvrdila je i verenica Vuka Moba.

 

Srećna sam što ćemo Vuk i ja dobiti ćerku i jedva čekam kada će izaći, da zajedno izaberemo ime za našu naslednicu ― rekla je Olja.

 

 

makonda-tracker