zavrteće vam se u glavi

U SRBIJI POSTOJI SAMO JEDAN TAKAV! Lepa Brena sina obradovala poklonom koji vredi pravo bogatstvo

11

Jugoslovenska muzička diva ponosna je mama Stefana i Viktora Živojinovića, a domaći mediji tvrde da je za mlađeg sina pripremila neverovatan dar...

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Lepa Brena sinu Viktoru je kupila navodno automobil vredan 150.000 evra, a častila ga je najnovijim modelom BMW M5 F90 ne žaleći ni evra, tvrde domaći mediji, čime je naslednik dinastije Živojinović postao prvi vlasnik ovog skupocenog četvorotočkaša u Srbiji.


— Automobil koji je Brena kupila sinu proizveden je 2020. godine i u celom svetu ima samo sto takvih. U našu zemlju je uvezen jedan — Viktorov. Kada je dobio kola, "odlepio" je od sreće — kaže izvor blizak porodici Živojinović.

 

 

On dodaje da je Viktor odmah želeo da obeleži svoju mašinu, pa je na kola stavio personalizovane registarske tablice.

 

Platio je 87.532 dinara da bi na tablicama pisali njegovi inicijali, plus je morao da iskešira novac i za redovnu registraciju, koja košta oko 270.000. Čim je registrovao kola, odmah ih je provozao. Oduševljen je kolima! Stalno bi se vozikao.

 

Pošto Živojinovićev BMW ima čak 600 konjskih snaga, mama Brena je upozorila sina da bude oprezan dok vozi.

 

 

Taj automobil je prava zver! Maksimalna brzina mu je 250 kilometara na sat, ali može biti povećana i na 305. Prema zvaničnim podacima, taj model za tri, četiri sekunde može da dođe do stotke, a samo jedanaest sekundi mu treba da ubrza od nule od 200 kilometara na sat. S obzirom na to da je Viktor ipak klinac, koji ima samo 21 godinu, Brena je morala da obavi ozbiljan razgovor s njim pre nego što mu je dala ključeve u ruke. Upozorila ga je da mora da poštuje propise i da vozi obazrivo.

 

Kako tvrdi izvor, muzička diva i njena porodica svoje bogatstvo uvećali su zahvaljujući mudrim ulaganjima.

 

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić

 

Brena već godinama ne živi od pevanja. Ona i njen muž Boba Živojinović uvek su pametno ulagali novac, imaju nekoliko biznisa tako da za njih nema zime ni kada je ceo svet u krizi — objašnjava naš sagovornik.

 

 

 

makonda-tracker