bez dlake na jeziku

DIVI SE ŽENAMA NA KOJE TRUDNOĆA NE OSTAVLJA TRAG: Biljana Tipsarević ISKRENO o izgledu i životu nakon porođaja

0

Modna kreatorka i supruga tenisera Janka Tipsarevića pamtiće godinu na izmaku i kao najlepšu i kao najtežu jer je pre rođenja drugog deteta izgubila dragu osobu

foto: Stefan Tomasevic/ATAImages
foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Dizajnerka Biljana Tipsarević bila je jedna od mnogih žene koje pandemiju dočekale u drugom stanju. Kako ističe, nije ni slutila da će aktuelna situacija trajati ovoliko.


To je bilo proleće, nismo ni bili toliko svesni i nismo znali da će to toliko dugo da traje. Ja imam dete koje ide u školu, to je bila još jedna novina za mene, da moje dete osam sati u školi nosi masku, da ne sme da pruži ruku kad se upoznaje — objasnila je ona u Premijeri.


Biljana je istakla da joj je 2020. zauvek obeležila život.

 


Desila mi se jedna od najlepših stvari u životu, dobila sam sina, s druge strane, desila mi se jedna od najtužnijih stvari u životu, preminuo mi je deda, par meseci pre nego što će se Noa roditi — kaže Biljana.


Ona je otkrila da sa suprugom Jankom i ćerkicom Emili nije bila saglasna po pitanju toga kako će se njihov sin zvati, pa se u porodilištu poslužila jednom malom prevarom...

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić


Noa ima dva imena. Janko i Emili su navijali da se zove Noa, a ja sam želela da se zove Leo, i nikako nismo mogli da se dogovorimo. Onda sam ja u porodilištu, da niko ne zna, napisala Noa Leo Tipsarević i dala Janku da potpiše, on nije ni gledao i samo potpisao. Ali ja sam prepustila Emili da odluči kako će se njen brat zvati, ona ga toliko voli, toliko je želela brata — kaže Biljana.

 


Ona je otkrila i da ne spada u žene koje ubrzo nakon porođaja izgledaju kao da nisu uopšte bile u drugom stanju, ali im se divi.

 


Ja se divim devojkama i ženama koje mesec dana posle porođaja izgledaju kao da se nisu porodile, ja nisam taj slučaj. I ja sam neipavana i meni je dete bolesno, prehlađeno, imam nedoumica u glavi, ne treba da imamo taj pritisak da treba što pre da izgledamo kao što smo izgledale ranije. Ne kažem da treba žena da se zapusti... — objašnjava dizajnerka.

 

 

makonda-tracker